Een geweldige opbrengst van € 460- tijdens de Pure Markt op 9 juli 2017 in Abcoude!
Waar wij weer met vrijwilligers Jacqueline Bohlken, Anniek Both en Patricia Bon stonden.
Een gezellige dag met een prachtige opbrengst!
Een dankwoord aan een ieder die een armbandje, sleutelhanger of enkelbandje heeft gekocht en niet te vergeten aan Trienet Kroon voor het sponsoren van de kraam tijdens de Pure Markt!
drietjes_pure markt

Patricia_Pure markt

Na het geweldige succes van vorig jaar is er voor de 2e keer een kerstconcert tbv Dolphins for Davey op 9 december in de Dorpskerk in Abcoude om 20.00 uur.
Kaartjes a € 15.- zijn te koop bij the Readshop in Abcoude en vanaf morgen (18 november) bij de Troefmarkt in Baambrugge of te bestellen via Facebook of dolphinsfordavey@gmail.com. Kom allemaal…. Het wordt weer een super gezellige avond welke gepresenteerd wordt door Peter Lusse, bekend van Vrienden voor het leven. Met optredens van onder meer Mariska van Kolck, Harry Slinger, Carina Lemoine, Frank Affolter, gitarist Edgar Koelemijer, Bert Simhoffer, Jentine ten Broeke, Gitta Petri, Dansstudio Sundance en uiteraard ontbreekt de kerstman niet. Beleef een gezellige, sfeervolle avond en help een of meerdere meervoudig gehandicapt kindjes uit de gemeente de Ronde Venen om dolfijntherapie te kunnen volgen.

Peter Lusse is de gastheer van het kerstconcert
peter-lusse

De artiesten die voor u optreden:

Mariska van Kolck, musicalster en ras entertainster.
Foto: Roy Beusker

Harry Slinger, Drukwerk voorman, innemend en immer swingend!
Harry Slinger

Carina Lemoine, vertolkster van het levenslied.
Carina

Edgar Koelemeijer, begenadigd Drukwerk gitarist.
edgar-koelemeijer

Frank Affolter, pianist en voortreffelijk zanger.
Frank Affolter.jpg

Bert Simhoffer, opera en musicalzanger.
Bert Simhoffer

Jentine ten Broeke, de in Abcoude wonende sopraan.
foto Jentine ten Broeke

Gitta Visser-Petri, de accordeon virtuoos!
gitta

Dansstudio Sundance, geleid door Sunnie Maijer, DE dansschool van Abcoude en omgeving.
logo-dansstudio-sundance

De Kerstman, de heerlijk knuffelbare allesvriend, fijn dat hij er ook bij is.
kerstman
Vrijdag 7 oktober vindt voor de 3e keer de veiling van Dolphins for Davey plaats.
De veiling wordt georganiseerd bij Dorpshuis de Vijf Bogen, Pr. Margrietstraat 10 in Baambrugge

Bedrijven en ondernemers binnen en buiten de gemeente de Ronde Venen hebben weer prachtige kavels gesponsord.
Hieronder zie je de kavels die gesponsord zijn.

De veilmeester Bert Simhoffer, zal weer op een ludieke wijze alle kavels aanprijzen en dit alles onder toeziend oog van de heer Jan Derkman, Notaris bij Sterel C.S. in Abcoude.

Prachtige boeketten worden er weer gemaakt door de dames Luciënne van Os en Wendy Hooijmans van 20nu, Konni van Delft en Jasja Haykens.
Alle vazen worden wederom gesponsord door Duif International.
Dus wil je een prachtige vaas met een boeket bloemen die zijn weerga niet kent kopen op de veiling (hier wordt niet op geboden) kom dan vrijdag 7 okotber naar de Vijf Bogen in Baambrugge. De zaal is open vanaf 19.30 uur en de veiling begint om 20.00 uur.
logo-nieuw

konni-van-delft

duif

logo-de-5-bruggen

sterel

Kavel 1          Autowasserette Hollandse Kade

Een VIP arrangement voor uw auto? Uw auto wordt gewassen, uitgezogen en de ramen worden aan de binnenzijde van uw auto gelapt. De dorpels van uw auto worden gewassen en goed gedroogd.Voor de veiling sponsort Kees Kuiper bovenstaand arrangement. Dus wil je je auto weer als een juweeltje door het dorp laten rijden….. Bied dan op deze kavel

HK-logo (4)
Autowasserette Hollandse kade
Hollandse Kade 1
1391 JD Abcoude
Tel 0294-281278
Fax 0294-288170
info@hollandsekade.nl

Kavel 2           Electro World Bunschoten

Sinds 1994 is Electro World Bunschoten gevestigd aan de Hoogstraat in Abcoude. De eigenaar, Hans Bunschoten, heeft service hoog in het vaandel staan. Voor al je elektrische apparaten was en droogmachines, stofzuigers of andere huishoudelijke apparatuur moet je bij Electro World Bunschoten zijn. Hans sponsort een Severin koffiezetapparaat.
electroworls-bunschoten
Electro World Bunschoten
Hoogstraat 26-28
1391 BT Abcoude
Tel. 0294-281235
bunschotenabcoude@electroworld.nl

 

Kavel 3          Fa. Liefhebber

De Firma Liefhebber is in Abcoude het begrip voor al uw ijzerwaren. Ook voor het vullen van gasflessen voor de BBQ kunt u bij Liefhebber terecht. Voor de veiling sponsort Firma Liefhebber een luxe dopsleutelset.
liefhebber
FA. Liefhebber
Hoogstraat 2
1391 BS Abcoude
Tel. 0294-284570

Kavel 4          Restaurant Olijfje

Restaurant Olijfje is niet zomaar een restaurant of tapasbar, maar een complete en onvergetelijke beleving in een sfeervolle ambiance. Terwijl de chefkok de door jou gekozen gerechten klaarmaakt op een echte houtskoolgrill, kunt je genieten van onze overheerlijke zelfgemaakte Spaanse tapas en de mediterrane mezes. Restaurant Olijfje sponsort een drie gangen diner voor 4 personen incl. 3 consumpties naar keuze.
restaurant-olijfje
Restaurant Olijfje
Valkenburgerstraat 223 D
1011 MJ Amsterdam
Tel. 020-3304444

Kavel 5          Albert Heijn Abcoude

Albert Heijn, de supermarkt in Abcoude. Dagelijks verse producten en alles wat wils…. kunt u vinden in de winkel waar Dominique Odijk de scepter zwaait. Albert Heijn sponsort voor €100.- aan bonnen waarmee u de wekelijkse boodschappen kunt doen maar ook een kaart kunt kopen voor de Apple-store of Itunes.
albert heijn logo
Albert Heijn Abcoude
Dokter van Doornplein 2
1391 LT Abcoude
Tel. 0294-287052
www.ah.nl

Kavel 6         Puur Gekroond

Puur gekroond is de hobby van Fleur en Wilma Kroon. Zij hebben unieke woon- en tuindecoraties en streven hierbij zoveel mogelijk natuurlijke en gebruikte materialen te gebruiken. Voor de stichting maken de dames een wandbord van steigerhout.
puur gekroond
Wilma van der Kroon & Fleur van der Kroon.
www.puurgekroond.nl.

Kavel 7          By Pael

Een ongelofelijke leuke winkel met allemaal leuke hebbedingetjes is gevestigd in Aalsmeer. Van sjaals tot armbanden, van bootbelts, kleding, tot riemen en zelfs woonaccesoires vind je op dit adres. Een winkel welke echt de moeite waard is om langs te gaan. Voor de veiling sponsort By Pael een light box en een letter banner.
By Pael
by PaEl
Machineweg 3C
1432 EK Aalsmeer
Tel. 06-47402592
info@bypael.nl

Kavel 8          Inge Quint

Inge Quint is zeker geen onbekende in de bloemenwereld. In 2015 heeft zij meegedaan aan het programma Hollands Beste Bloemstylist van SBS 6. Inge biedt voor een veiling een kinderpartijtje voor 6 tot 8 kindjes aan incl. lunch in een Pipowagen welke op haar eigen terrein staat in de Kwakel. Wie wil er niet zo’n origineel kinderfeestje?
inge-quimt
Inge Quint Flower Art
Bezworen Kerf 5
1424 RM De Kwakel
Tel. 06-23332361
inge.quint@iqflowerart.nl

Kavel 9          Vit4life

Een goed begin na de zomer…. En wil je weer de kilo’s kwijt die er door de overheerlijke BBQ’s zijn aangekomen? Start dan “minder kilo’s in 60 dagen” onder begeleiding van Anja Lefeber. Anja geeft persoonlijk advies via de mail of whatsapp en helpt je om de kilo’s te verliezen.
vit4life
Vit4Life
Anja Lefeber
06 -23921593
info@vit4life.nl

Kavel 10           De Veensteker

Genieten van een heerlijk diner in een gezellige ambiance? Bied dan op deze kavel van de Veensteker. Ook voor een High Tea of een High Wine ben je hier aan het goed adres. De Veensteker biedt een waardebon van € 50.- aan voor de veiling.
veensteker
Café Restaurant De Veensteker
Achterbos 20
3645 CD Vinkeveen
Tel. 0297-262686
www.veensteker.nl

Kavel 11          Sinterklaas

Misschien is het nog wat vroeg in het jaar maar er is al contact gelegd met de Goedheiligman uit Spanje. Hij heeft ons beloofd om een aantal gezinnen te verblijden met zijn bezoek. Zwarte Piet is daar uiteraard bij aanwezig. Biedt dus op een van de 5 huisbezoeken van een half uur in Abcoude of Baambrugge.
Bert & Wiebe
Sinterklaas
Madrid
Tel. 0034 1234567890
info@sinterklaas.com

Kavel 12           Café Restaurant de Haven 

Op het mooie watersportcentrum Proosdij aan de Herenweg te Vinkeveen is café restaurant De Haven gelegen. Eigenaren van zowel de Viersprong als de Veensteker, Patrick en William van der Meer, hebben voormalig Bar Bistro de Haven helemaal omgetoverd tot een stijlvol restaurant. De Haven biedt een waardebon van € 50.- aan.
de-haven
Café-restaurant De Haven
Herenweg 276
3645DX Vinkeveen
Tel. 0297-265308
algemeen@dehavenvinkeveen.nl

Kavel 13          Tattoo Lounge Vinkeveen

Tattoo Lounge Vinkeveen is een begrip in Abcoude en omstreken. Met een hoop kennis, creativiteit en veel plezier helpen Rem en Dep je aan een nieuwe tattoo. Voor een speciale herinnering of gewoon als extra versiering van je lichaam. Toon Town Tattoo sponsort 2 waardebonnen van € 50.-, je mag hier zelf een tattoo voor uitkiezen of als extra aanbetaling voor een hele grote tattoo.
tattoo-lounge-vinkeveen
TATTOO LOUNGE VINKEVEEN
(Toon Town Tattoo)
Herenweg 189
Vinkeveen
toontowntattoo@gmail.com
Tel. DEP 06-34778759
Tel. REM 06-55882946
www.facebook.com/toontowntattoo
instagram@toontowntattoo

Kavel 14           Hubo Harkema

Wat fijn dat we in Abcoude nog een goede doe het zelf winkel hebben die je met raad en daad ter zijde staat. Hubo Harkema maakt prachtige kasten op maat, verzorgt zonwering, geeft advies bij de juiste verfkeuze en heeft tot de kleinste schroefjes op voorraad. Een familiebedrijf wat voor kwaliteit staat. Hubo Harkema sponsort een accu boormachine van het merk Bosch.
Hubo_logo_nieuw
Hubo Harkema
Kerkstraat 12
1391 HC ABCOUDE
Tel. 0294-281986
Fax. 0294-287170
abcoude@hubo.nl

Kavel 15 Water

Wil jij niet alleen in stijl naar je werk, maar ook met een tas die echt werkt?
Water is het mannentassenlabel dat alle ingrediënten heeft waar ontwerpstudio GuyZen voor staat.
Exclusief, tijdloos, net even anders en van een hoogwaardige kwaliteit.
Voor dit label zijn wij verantwoordelijk voor het design van schets tot en met de verkoop.
Design, inkoop huiden, fournituren, productie begeleiding, fotografie, en grafische vormgeving van het label begeleiden wij van A tot Z. Deze tassencollectie is een puur Hollands design product.
watre
Ontwerpstudio GuyZen
Achter de Kerken 133
1391 LE Abcoude
Tel. 06-46033553

Kavel 16          Restaurant Bon Vinkeveen

Een heerlijke plek om gewoon een kopje koffie te drinken, heerlijk te dineren, een leuk feestje te organiseren. Alles kan bij Bon Vinkeveen. Bon sponsort een motorbootje voor 4 uur incl. picknickmand met Spa blauw of rood, flesje huiswijn (wit of rosé), nootjes, olijven en luxe sandwiches belegt met onder andere gerookte zalm en kaas met frisse rauwkost.
Bon, bootje
Bon Horecabedrijf
Winkeldijk 24
3645 AP Vinkeveen
Nederland
Tel.0294-281394
info@bonvinkeveen.nl

Kavel 17          BEAUTYLINE By Nicoline

Een gezichtsbehandeling bestaande uit het intensief reinigen van de huid, epileren, vapozone peeling, massage van het gezicht, decolleté, nek en schouders. Het masker, aangepast aan uw huidtype, laat uw huid zinderen van ontspanning. Als afsluiter krijgt u een dagcreme aangepast aan uw huidtype. BEAUTYLINE By Nicole is een schoonheidssalon die zich aanpast aan uw wensen en het heerlijk vind uw op uw gemak te stellen. Totale ontspanning is waar Nicoline naar streeft.
beautyline-by-nicoline
Nicoline Sligting
Tel. 06-22223010

Kavel 18          Dubbel & Dwars Fashion

Dubbel & Dwars Fashion die o.a. de kledingmerken Summum, Expresso, Canada Goose, Nikkie Plessen Dante 6 new! en Gaudi verkoopt sponsort voor de veiling een lederen accessoires van het merk Fabiënne Chapot. (voorheen FAB)
Dubbel&Dwars
Dubbel &Dwars Fashion
Hoogstraat 1
1391 BP Abcoude
Tel. 0294-282581

Kavel 19          Restaurant Jasmijn

Restaurant Jasmijn is een modern Chinees restaurant met daarnaast de vertrouwde traditionele en Indische keuken ook de Kantonese en Szechuan gerechten op moderne wijze. Jasmijn biedt een diner voor twee aan dus bied op deze kavel.
jasmijn
Restaurant Jasmijn
Kerkplein 3
1391 GJ Abcoude
Tel. 0294-281975
info@restaurantjasmijn.nl

Kavel 20          Bonuskoopjes.nl

Koos van der Weijde, eigenaar van Bonuskoopjes.nl biedt dagelijks bonuskoopjes aan die gebruikt kunnen worden voor je huis, tuin, of heeft de leukste gadgets, cadeautjes, beauty artikelen en veel artikelen voor welzijn en comfort. Voor de veiling biedt hij meerdere kavels aan. Zoals Converse Rugzakken, een American Tourister Laptoprugzak, Fila bergschoenen en Grundig Moodlights.
bonuskoopjes
XL Commerce BV / Bonuskoopjes.nl
Hollandse Kade 25A
1391 JD ABCOUDE
Tel. 294-282847
klantenservice@XLcommerce.nl

Kavel 21           Vendetta Lingerie

Vendetta Lingerie, het adres voor luxe lingerie, herenondergoed, corrigerend ondergoed, badmode en nachtkleding. Vendetta verkoopt ondermeer de merken: Huit, Triumph, Prima Donna en Marie Jo. Eigenaresse Monique biedt een waardebon van € 100.- ter beschikking.

Vendetta lingerie
Vendetta Lingerie
Stationsstraat 6
1391 GN Abcoude
Tel. 0294-281402

Kavel 22          Touch Creative

Paul van Rooij van reclame bureau touch creative uit Amsterdam biedt twee kaartjes van de Ladies of Soul aan op 11 of 12 februari. touch creative is een creatief bureau die zoekt naar oplossingen voor grote en kleine campagnes. Zij zien zichzelf als verlengstuk van de communicatie afdeling. We zijn uiteraard weer erg blij met de kaartjes van dit geweldige concert. Dus wil je verzekerd zijn van een goede plek…. Bied dan mee op deze kavel om dit spektakel mee te maken.

logo-touch-creative
touch creative b.v.
Moezelhavenweg 67
1043 AM Amsterdam
Tel. 020-4473111
touch@touchcreative.nl

Kavel 23          Rijschool Ton de Haan

Autorijschool Ton de Haan, al bijna 25 jaar een begrip in de regio!!! Ruime ervaring, goede begeleiding van een vaste instructeur en hoog niveau, dat zijn de steekwoorden van deze autorijschool. De rijschool die niet alleen autorijles geeft maar ook caravantraining heeft en een slipcursus. Ook voor theorie lessen (online) voor de brommer en de auto kunt u bij Autorijschool Ton de Haan terecht. Ton, eigenaar van de rijschool stelt theoriepakket (boek en 1000 oefenvragen online) beschikbaar.

ton-de-haan

Autorijschool Ton de Haan
Dotter 21
1391 SK Abcoude
Tel: 0294-286521
Tel. 06-22413815
info@tondehaan.nl
www.tondehaan.nl

Kavel 24          D’Auria

D’Auria, een bedrijf wat al haar producten importeert uit Italië en iedereen verrast met haar palmen, orchideeën, bolchrysanten en vele andere producten waar je heel hebberig van wordt. Voor de veiling stelt hij weer een aantal prachtige planten ter beschikking.

D'auria

D’Auria BV Aalsmeer
Legmeerdijk 313
1431 GB Aalsmeer
Tel. 0297-360922

Kavel 25          Studio Gemini

Paul Ridderhof, wie kent hem niet! Met zijn jarenlange ervaringen in de fotografie is hij geen onbekende in het dorp Abcoude en ver daar buiten. Wil je een fotoshoot, de mooiste momenten van je huwelijksdag laten vastleggen of je feest vereeuwigen. Paul maakt de mooiste foto’s. Voor de veiling sponsort Paul een fotoshoot op een buitenlocatie in of dichtbij Abcoude van een uur.
studio-gemini
Paul Ridderhof
Tel. 06-53830399
paul@studiogemini.nl

Kavel 26          Jamie Joëlle

Al bijna 20 jaar een begrip in Abcoude. Jamie Joëlle, die met haar enthousiaste team je laat stralen van top tot teen. Mooie sjaals, prachtige kleding en trendy schoenen maken je de vrouw die je wilt zijn. Jamie Joëlle biedt een Mac Jeans aan. Koop deze kavel en zoek de mooiste Mac broek uit in de winkel.
Jamie Joelle
JAMIE & JOËLLE
Stationsstraat 3
1391 GL Abcoude
Tel. 0294–286586
info@jamiejoelle.nl

Kavel 27          Oost Slaapcomfort Amsterdam sinds 1935

OOST Slaapcomfort Sinds 1935 al 80 jaar het adres voor prachtige bedden, goede matrassen en dekbedovertrekken in alle kleuren en maten. Een bedrijf met meer dan 15 merken waaronder het Luxueuze merk Hästens. Eric Mostert van Oost Slaapcomfort Amsterdam sinds 1935 sponsort een dekbed naar keuze.
oost slaapcomfort
Outlet Oost slaapcomfort Amsterdam sinds 1935
Bankrashof 2
1183 NP Amstelveen
Tel. 020-3033006

Kavel 28          Abcouder Kidz

Een super leuk kledingwinkeltje voor de kleintjes onder ons. Vanaf maat 50 zijn er bij Abcouder Kidz de leukste spulletjes te koop. Tot en met maat 176 kun je terecht voor super trendy kleding, sneakers en accessoires. Abcouder Kidz sponsort twee waardebonnen van € 25.-
abcouder-kidz
Abcouder Kidz
Hoogstraat 1a
1391 BP Abcoude
Tel. 0294-750615

Kavel 29          Auto Rob Oskamp

Het vertrouwde adres in Loenersloot voor tanken, aankoop van een andere auto of autoreparaties. Sinds jaar en dag is Rob Oskamp actief in Volkswagen en Audi maar ook voor andere merken kunt je uitstekend bij Rob Oskamp terecht. Voor de veiling sponsort Rob twee kavels. Deze Kavel sponsort hij een autoradio met cd-speler.

rob-oskamp
Auto Rob Oskamp
Rijksstraatweg 248
3634 AN Loenersloot
Tel. 0294-291345
Fax. 0294-293471
www.autoroboskamp.nl
info@autoroboskamp.nl

Kavel 30          KVD Designs

Het adres voor het ontwerpen van een speciaal canvasdoek, drieluiken en deco-schermen met persoonlijke tekst. Voor de veiling van 7 oktober sponsort zij een drieluik die de uw speciale momenten vastlegt.
Geheel naar eigen wens, kleur e.d.

KVD
KvD Designs
Email: info@kvddesigns.nl
www.kvddesigns.nl

Kavel 31          Restaurant Jess

Restaurant Jess is een aanvulling op dat wat er nu wordt geboden in Abcoude.
Het moet een plezierig en een culinair avontuur zijn voor gasten om bij restaurant Jess uit eten te gaan. Naast kwaliteit zijn gastvrijheid, aandacht en respect voor ons belangrijke kernwaarden. We zullen dan ook ons uiterste best doen, om zorg te dragen voor een optimale beleving van uw bezoek. Jessica Vis biedt op 4 december 3 waardebonnen aan voor 2 personen een crepe middag met zoete en hartige toppings. Dus kom heerlijk smullen op deze sinterklaas middag.
jess_goede
Restaurant Jess
Koppeldijk 1
1391 CW Abcoude
Tel: 0294-284353
info@restaurantjess.nl

Kavel 32          AK Nagelstyling

Wil je prachtige nagels voor een speciale gelegenheid of gewoon omdat je veel waarde hecht aan verzorgde handen, dan moet u bij Annemieke Kroon van AK Nagelstyling zijn. Werkzaam in zowel Maarssen als Baambrugge, dus bied op deze kavel en laat een prachtige set nagel zetten.
AK nagelstyling
AK Nagelstyling
Parkweg 1
Maarssen
Tel.0346 285566
Of in Baambrugge tel. 06-48013810

Kavel 33          Decorette Mijdrecht

Wanneer je op zoekt bent voor trapbekleding, gordijnen of accessoires kom dan eens een kijkje nemen bij Decorette Mijdrecht in de Dorpstraat 12 in Mijdrecht.
Voor de veiling stelde Decorette Mijdrecht een super trendy bijzettafeltje met roze kussen en plaid.
decorette
Decorette Mijdrecht
Dorpsstraat 12
3641 EC Mijdrecht
Tel 0297-272812
decorette@hetnet.nl

Kavel 34          Eindhoven, Schilderen- en Stucwerken

Hoe vaak denk je niet… En nu wil ik die muur een andere kleur of de kamer van een van de kinderen moet nodig geschilderd worden. Dat kan nu…. Eindhoven Schilderen en Stucwerken sponsort een dag schilderen excl. materiaal beschikbaar. Dus geen vieze handen, een professional die je ruimte opknapt, wat wil je nog meer.
Johan Stucen
Johan Eindhoven
Tel. 06-21286938

Kavel 35          Cafe- Restaurant de Eendracht

Koffie drinken, krantje lezen, lunchen met zakelijke relaties, borrelen met collega’s, ontmoetingen met dorpsgenoten, samenkomen met je club,
genieten van de buitenlucht op het grote terras, een vorkje prikken met je geliefde, dat doe je bij de Eendracht in Abcoude. Café- Restaurant de Eendracht stelt een diner voor twee ter beschikking.
eendracht_1
Cafe- Restaurant de Eendracht
Hoogstraat 37
1391 BR Abcoude
Tel. 0294-287211
www.deeendracht-abcoude

Kavel 36          Boutique Hotel de Witte Dame

Hoe mooi kun je iets maken en het oude karakter bewaren van het oude treinstation in Abcoude. Boutique Hotel de witte Dame is dat zeker gelukt. Een aanwinst voor het dorp en een beleving om er te lunchen laat staan te overnachten. Boutique Hotel de Witte Dame sponsort een overnachting voor twee personen incl. ontbijt. Bied op deze unieke kavel.
witte-dame-goede
Boutique Hotel De Witte Dame
Stationsplein 3
1391 GS Abcoude
Tel. 0294-269475
info@hoteldwd.nl

Kavel 37          L’Image

Wanneer je totale ontspanning zegt dan zeg je L’Image! Voel al je energie weer door je lichaam stromen wanneer je een bezoek hebt gebracht aan deze fantastische schoonheidssalon. Petra van L’Image sponsort een heerlijke massage met warme stenen van 60 minuten.
unnamed
L’image
Stationstraat 6c
1391 GN Abcoude
Tel. 06-51120810
www.limage123.wordpress.com

Kavel 38          La Dolce Vita

IJskiosk La Dolce Vita is het juiste adres voor dagelijks vers bereidt ijs op originele Italiaanse wijze. U kunt uit meer dan 20 smaken kiezen en alle ijssoorten zijn met de uiterste zorg bereid. La Dolce Vita die van 15 maart tot 15 oktober op ’t Markveld staat bied voor de veiling een Gelatobar met ijs. Dus heb je een feestje en wil je wel 180 a 200 bolletjes ijs scheppen?? Bied dan op deze kavel.
welcome
La Dolce Vita kiosk
Standplaats: ’t Marktveld
Tel. 06-51109524
info@ijskiosk-ladolcevita.nl

Kavel 39          Villa Oldenhoff

In een geweldige omgeving wakker worden, de koeien horen loeien en optimaal genieten van alle luxe. Dan bent u bij Villa Oldenhoff aan het goede adres. Een prachtige locatie die al voor het 4e jaar achtereen de Zoover-Award won is voorzien van alle gemakken. Villa Oldenhoff biedt voor de veiling een overnachting aan voor 2 personen.

villavoor
Villa Oldenhoff
Voetangelweg 9
1391 HJ Abcoude
Tel: Suzanne van Blokland 06-24684399
Tel: Han van Blokland 06-54611886
Email: villa@oldenhoff.nl
Website: www.villaoldenhoff.nl

Kavel 40          De Groene Venen

Peter Bakker u allen wel bekend van PeterHotnews biedt voor de veiling een vlucht per sportvliegtuigje boven de regio. Dus wil je je eigen omgeving eens van de andere kant bekijken…. Bied dan op deze UNIEKE kavel.
Basic CMYK
Peter Bakker
De Groene Venen
Industrieweg 15
3641 RK Mijdrecht
Tel. 0297-385257
Fax. 0297-385253
info@degroenevenen.nl

Kavel 41          Auto Rob Oskamp

Het vertrouwde adres in Loenersloot voor tanken, aankoop van een andere auto of autoreparaties. Sinds jaar en dag is Rob Oskamp actief in Volkswagen en Audi maar ook voor andere merken kunt je uitstekend bij Rob Oskamp terecht. Voor deze kavel stelt Rob een intensive polish behandeling en interieur reiniging beschikbaar.
rob-oskamp
Auto Rob Oskamp
Rijksstraatweg 248
3634 AN Loenersloot
Tel. 0294-291345
Fax. 0294-293471
www.autoroboskamp.nl
info@autoroboskamp.nl

Kavel 42          Frits Benacchio

De beheerder van de Vijf Bogen in Baambrugge biedt de gymzaal ter beschikking aan met een groot bittergarnituur. Dus voor een kinderfeestje, apekooien voor volwassene oid bied dan op deze kavel.
logo-de-5-bruggen
Dorpshuis De Vijf Bogen
Prinses Margrietstraat 10
1396 JX Baambrugge.
Tel. 0294-291955
Mob. 06-51609452
reserveren@dorpshuisbaambrugge.nl

Kavel 43          Florink

Florink Nederland B.V. is gespecialiseerd in de aankoop van bloemen en planten. Zij verzorgen de aankoop rechtstreeks vanaf de bloemenveilingen van Royal Flora Holland en doen ook aankopen bij de diverse kwekers in binnen- en buitenland. Voor de veiling sponsort Henk Spaargaren diverse planten.
florink
www.florink.nl

Kavel 44          Zielsverwanten

Lisette van Offeren, docent life coach, vitaliteitscoach, blogger, story teller, image maker en inspirator brengt op zeer bijzondere wijze haar creativiteit op je over en geeft yoga om je weer lekker in je vel te laten zitten. Voor de veiling sponsort Lisette 5 deugden yogalessen deze kunnen op woensdag en vrijdagochtend gevolgd worden in ’t Hoogt Abcoude van 08.45-10.15 uur.
zielskwaliteiten
Lisette van Offeren
Doude van Troostwijkstraat 23
1391 EP Abcoude
Tel. 06–30072086
info@zielskwaliteiten.nl

Kavel 45          Café-restaurant De Viersprong

Café-restaurant De Viersprong in Vinkeveen is gelegen op een prachtige locatie nabij de Vinkeveense plassen, op de kruising van de Vinkenkade en Baambrugse Zuwe en gunstig gelegen aan de snelweg. Dit restaurant met overheerlijke gerechten biedt een waardebon van € 50.- aan.
viersprong
De Viersprong
Vinkenkade 2
3645 AR Vinkeveen
Tel. 0294-295450
www.viersprong.nu

Kavel 46          Aardeko

De collectie van Aardeko Home & Decoration is met zorg samengesteld. Internationaal zijn zij permanent op zoek naar praktische, hoogwaardige en sfeervolle meubelen? Voor de veiling van 7 oktober sponsoren zij een taupe grey 2 persoonsbank met afneembare hoezen.
Aardeko

Aardeko
Rendementsweg 31
3641 SK Mijdrecht
Tel. 0297-591552
info@aardeko.com
www.aardeko.com

Kavel 47          Luc & Ella

Wat is Abcoude blij met weer een fietsenwinkel in het dorp. En wat voor een! Luc & Ella is sinds kort geopend en het enthousiasme van de
eigenaren Mariëtte en haar echtgenoot is niet te stuiten wat zich kenmerkt in hun zaak aan de Stationsstraat 4 in Abcoude. Dus voor al je fietsen, accessoires of reparaties…… Ga naar Luc & Ella. Voor de veiling stelt Luc & Ella een kinderhelm van het merk Giant ter beschikking.
luc-en-ella
Luc & Ella – Abcoude
Stationsstraat 4
1391 GN Abcoude
Tel: 0294-266007

Kavel 48          Sushi-stop

In Vinkeveen is een Japans afhaal- en bezorgrestaurant gevestigd welke heerlijke sushi verkoopt welke kakelvers is en door uiterst vriendelijke mensen bezorgd wordt. Sushi-Stop biedt een samengestelde box voor 6 personen aan.
Sushi-Stop
SushiStop
Herenweg 167
3645 DK Vinkeveen
Tel. 0297-776900
www.sushi-stop.nl

Kavel 49          Beauty4now

Mariëlle Pelser, de duizendpoot die niet alleen wimperextentions zet, haren kapt sieraden maakt maar ook uw nagels omtovert tot presenteerplaatjes sponsort voor de veiling een wimperextention. Dus wil je zorgeloos op vakantie, op je trouwdag er op zijn allermooist uitzien of gewoon genieten van het gemak door geen mascara op te doen… Kom dan naar Almere en laat je verrassen.
beauty-for-now
Beauty4now
Mariëlle van Hoeve-Pelser
06 53666758

Kavel 50          Snackbar van Schaick

Snackbar van Schaick, wie kent deze niet? Voor een overheerlijk patatje of een berenklauw ben je aan het juiste adres. Ronnie Weber, eigenaar van Snackbar van Schaick stelt een snack arrangement beschikbaar voor het hele gezin t.w.v. € 40.-. Dus geen zin om te koken? Bied op deze kavel.
Logo Snackbar Van Schaick (adres)
Snackbar van Schaick
Raadhuisplein 7
1391CV Abcoude
tel.0294-283760

Kavel 51          Monique van Nieuwburg

Een knipbeurt voor je hond bij je thuis?? Monique van Nieuwburg komt naar je toe! Monique die al een schat aan ervaring heeft komt bij je thuis en neemt zelf al haar spullen mee om je hond weer helemaal in model te knippen. Al meer dan 20 jaar trimt Monique honden en zij biedt voor de veiling een knipbeurt voor je hond aan bij je thuis.
monique-van-nieuwburg
Monique van Nieuwburg
Tel. 06-43906855

Kavel 52          The Green Duck

Abcoude is een Ierse pub rijker! De Green Duck heeft met zijn specifieke Ierse details een eigentijdse plek in het dorp Abcoude gecreëerd. Voor een heerlijke Ierse Guinness of een echt Iers ontbijt moet je bij The Green Duck zijn. Op vrijdag, zaterdag en zondag is er live muziek van 17.00 tot 20.00 uur. De Green Duck sponsort een diner voor twee.
green-duck_goede
The Green Duck
Amsterdamsestraatweg 1 – 3
1391 AA Abcoude
Tel 0294-777898
mail: willembernart@gmail.com

Kavel 53          By Pael

Het super trendy merk Bloom wordt verkocht By Pael. Buiten het merk Bloom worden er super leuke modieuze tassen en kleding verkocht. Alles met een tintje Ibiza-style. By Pael sponsort nogmaals een kavel, te weten een trendy canvas tas en een waardebon van € 25.-
By Pael
by PaEl
Machineweg 3C
1432 EK Aalsmeer
Tel. 06-47402592
info@bypael.nl

Kavel 54          Kokusai

Kokusai is een Japans Sushi & Grill Restaurant in het Centrum van Amstelveen. Gedurende 2 ½ uur kunt je onbeperkt genieten van onze Sushi & Grill gerechten. Je bestelt via eenvoudige bestelformulieren welke je zelf kunt invullen. Voor de veiling doneert de heer Awoe 2 x All You Can Eat couverts.
kokusai
Kokusai
Stadstuinen 2
1181 VT Amstelveen
tel. 020-6407200

Kavel 55          Noort Groente & Zo

Abcoude is nog een echte ambachtelijke groenteboer rijk! Dagelijks verse producten, overheerlijke salades en vers gesneden groente en fruit, dit vindt u allemaal bij Marcel en Anita van Noort Groente & Zo in de Hoogstraat. Noort Groente & Zo biedt een supermooie fruitmand aan inclusief een fles wijn en nootjes.
Anita Noort
Noort Groente & Zo
Hoogstraat 17-A
1391 BR Abcoude
Tel. 0294-281221

Kavel 56          Sabjes Taarten

Wil je een originele taart voor een kinderverjaardag of wordt iemand 50 jaar…. Ga dan naar Sabjes Taarten die maakt het feestje nog mooier met een geweldige taart. Wil je Pokeman, Chanel of een andere themataart, alles kan! Sabjes Taarten sponsort 2 taarten die je naar eigen invulling kan bestellen.
sabjes-taarten
Sabjes Taarten
Tel. 06-46012388

Kavel 57          Swaab Juweliers

Voor de mooiste ringen voor speciale gelegenheden, voor hippe horloges, prachtige oorbellen en oogverblindende diamanten bent u bij Swaab Juweliers aan het goede adres. Deze zaak waar de klant nog koning is biedt voor de veiling een Horloge van het merk Daniel Wellington. Bekijk tijdens de veiling dit luxe exemplaar.
Logo Swaab
Swaab Juweliers
Dorpsstraat 6
3641EC Mijdrecht
Tel. 0297 – 283366
info@swaabjuweliers.nl

Kavel 58          Eddy de Wolff van Westerrode

Een dressuurles op je eigen paard, verzorgpaard of pony. Het is nu mogelijk om van een zeer hoog aanstaand freelance instructeur, jurylid van de Olympische spelen, professioneel Grand Prix jurylid en meervoudig VVDR (Z-klasse & Lichte tour) kampioen les te krijgen. Eddy sponsort een uur dressuurles op je eigen paard.
Eddy
E.W. de Wolff van Westerrode
Kerkweg 72
3628 AR Kockengen
Tel. 0346-241209
Mob. 06-53659257

Kavel 59          Koekenbier Abcoude

Oude tijden herleven!! Koekenbier is Back in Town:) Dit oergezellige restaurant is weer de plek om samen te komen, een borrel te drinken, heerlijk van de “plaat” te eten en na 22.00 in het weekend lekker te dansen en te genieten van de optredens van diverse artiesten. Kortom; een en al gezelligheid! Koekenbier Abcoude biedt een diner voor twee aan.

koekenbier
Koekenbier Abcoude
Hoogstraat 13
1391 BP Abcoude
Tel. 0294-769094
Email. info@koekenbierabcoude.nl

Kavel 60          Topsurf

De winkel waar je alles op het gebied van winter en watersport kunt kopen. Van ski’s tot een supplank, van surfboards tot snowboards, alles is te koop bij Topsurf. Ook verkopen zij de daarbij behorende accessoires. Voor de veiling sponsort Topsurf een GoPro TomTom Bandit.
topsurf de goede
Topsurf Vinkeveen
Vinkenkade 31
3645 AP Vinkenveen
T. 0294 – 291 812
E. info@topsurf.nl

Kavel 61          Louman Museum
Het Louwman Museum herbergt ’s werelds oudste privécollectie automobielen. Het museumgebouw is ontworpen door de Amerikaanse architect Michael Graves. De autocollectie, bijeengebracht door twee generaties van de familie Louwman, toont de geschiedenis van de automobiel. Ruim 250 auto’s van meer dan 100 fabrikanten.Ontdek de collectie? Door Ronald Kooyman, directeur van het Louman Museum zijn vier entreekaarten beschikbaar gesteld. Ze worden per twee geveild.

logo-louwmanmuseum
Louwman Museum
Leidsestraatweg 57
2594 BB Den Haag
Nederland
Tel. 070-3047373
info@louwmanmuseum.nl

Kavel 62 Blue Marlin Appartments Curaçao

Op een toplocatie 2 min van Mambo Beach en 5 min van Punda staat Blue Marlin Apartments Curaçao met 8 prachtige luxe net gerenoveerde appartementen rondom het zwembad op een volledig (elektrisch) gated terrein met camerabeveiliging. De appartementen hebben 2 slaapkamers, beide voorzien van airco en 1 badkamer. De witte hoogglans keukens zijn onlangs volledig vernieuwd. Blue Marlin Apartments biedt 7 nachten voor 2 personen aan voor de veiling van Dolphins for Davey. Dus pak je koffer maar alvast in!
blue-marlin
blue-marlin-app
blue-marlin-zee
BLUE MARLIN APARTMENTS
maaike@bluemarlinapartmentscuracao.com
Tel. 05999 565 5205
www.bluemarlinapartmentscuracao.com

Kavel 63 Christiaan Coiffures
Kijk eens wat vaker in de spiegel van de kapper was jarenlang de slogan, maar wanneer je op deze kavel biedt mag je in de spiegel kijken bij Christiaan Coiffures. Het team zal zorg dragen voor knipbeurt inclusief wassen en drogen.
Christiaan goed
Christiaan Coiffures
Hoogstraat 5
1391 BP Abcoude
Tel: 0294-281286
Email: info@christiaan-coiffures.nl
Website: www.christiaan-coiffures.nl

Doe jij ook mee met de sponsorloop van stichting Dolphins for Davey??

Dinsdagavond, 23 augustus is er om 19.00 uur een hardloopwedstrijd in Abcoude.
Tijdens deze hardloopwedstrijd willen wij een team formeren welke zich laat sponsoren voor het goede doel.

De bedoeling is, wanneer je je inschrijft, dat je je voor minimaal € 50.- laat sponsoren.
Wij zorgen dan voor de inschrijving en een hardloop-shirt met een opdruk van stichting Dolphins for Davey.

Dus kom allemaal, je hebt nog genoeg tijd om te trainen.
Je kunt kiezen uit 3, (voor de kinderen) 5 of 10 km (voor de volwassene).

Hoe leuk is het als je meerent met je voetbalteam, je klasgenoten, je vrijdagavond-borrelvrienden of je volleybalteam???

Wil je je opgeven?? Print dan het inschrijfformulier uit en meldt je aan.
Stuur het aub naar dolphinsfordavey@gmail.com en we maken er met elkaar een mooie avond van.

Wiebe Dijkshoorn, de vader van Davey, Ronald Coenen, goede vriend van de familie en Davey zijn al hard in training.
Wiebe_Davey
Wiebe_Davey_1
Wiebe_Ronald

inschrijfformulier sponsorloop

Charity Event, 23 maart 2016

23 maart vindt er een Charity Event plaats waar de opbrengst voor stichting Dolphins for Davey is.
Jose Jongkind, Andrea Rijneveld en Rutger van der Zeeuw organiseren dit als opdracht voor de Business School Notenboom te Hilversum. Deze avond zal plaatsvinden bij Café-Restaurant Bon te Vinkeveen. De avond zal er als volgt uitzien:

– Welkomstdrankje
– 3 gangen diner incl koffie
– Kans op prijzen door middel van een loterij
– Bert Simhoffer, voorzitter van Dolphins for Davey zal een
prachtig nummer ten gehore brengen
– Tijdens deze avond zal Esther Brugman, oprichtster van Dolphins for Davey, een filmpje tonen en daarbij uitleg
geven over de werking van dolfijntherapie

Dit wordt een avond die je niet snel zult vergeten!

De kosten voor deze avond bedragen € 45,- per persoon. Sponsoring maakt het mogelijk dat de volledige opbrengst van deze avond ten goede komt aan Dolphins for Davey.

Wil je ook van de heerlijke kookkunsten van Vincent van Cafe-Restaurant Bon genieten en een goed doel steunen, meld je dan aan bij andrearijneveld@notenboom.eu.

De studenten Jose, Andrea en Rutger zijn verantwoordelijk voor het budget, zij vragen dan ook, wanneer je bij deze avond aanwezig wilt zijn van te voren € 45.- p.p. over te maken op rekening NL16 RABO 0137 9105 84 ter attentie van T.A. Rijneveld onder de naam van Charity Event (uw eigen naam en aantal deelnemers).

Wining, Dining & lottery, een geweldige avond georganiseerd door deze super studenten van de Notenboom Hilversum.

Wat een geweldige avond was het 11 december.
Een pracht avond met een enorm warm gevoel en een fantastische sfeer.

Een Event wat zeker zijn vervolg zal krijgen.

11 december vindt er een prachtig sfeervol kerstconcert plaats in de Dorpskerk in Abcoude.

Ron Brandsteder zal de gastheer van deze avond zijn.
ron_brandsteder

De artiesten die deze avond tot een onvergetelijke avond gaan maken zijn:

Super trots zijn wij dat tijdens het kerstconcert Guido Spek komt zingen. Guido bekend van o.a. Goede Tijden Slechte Tijden is al vanaf jonge leeftijd met muziek bezig. Eerst op de Jeugdtheaterschool Hofplein en later ook op de muziektheater academie. Vanaf het moment dat hij zijn eerste gitaar kocht is hij bezig met het schrijven van liedjes. Guido studeerde aan het conservatorium van Rotterdam. Vorig seizoen was Guido te zien in de musical Hartsvrienden. Begrijp je dat we trots zijn met nog zo’n topper tijdens ons kerstconcert.
Guido

Mariska van Kolck, hoe blij zijn wij met deze rasartieste, zangeres, presentatrice en actrice.
Bekend van o.a.: de Jantjes, Moeder ik wil bij de revue, Sonneveld, Ciske de Rat, Chicago en nog vele andere produkties.
Het is ons dan ook een eer dat zij tijdens ons Kerstconcert enige liederen gaat zingen.
Foto: Roy Beusker

Harry Slinger, u allen bekend van de legendarische band Drukwerk.
Een band die niet weg te denken is uit de hitlijsten vanaf 1978 tot 1990. Vanaf 2003 is de band weer bij elkaar gekomen en treden ook weer op.
Momenteel is Harry druk met de “Slingertocht”, deze tocht leid je over het water langs de mooiste plekjes van Amsterdam.
Harry Slinger

Frank Affolter, pianist, componist en theaterproducent…. En die is bij ons Kerstconcert.
Wat een toptalent! Frank is muziek, ademt muziek en is een groots persoon.
Frank zal voor een groot deel de zangers muzikaal ondersteunen en uiteraard samen met zijn zus Heddy Lester u verrassen met mooie nummers.
Frank Affolter.jpg

Maike Boerdam, deze Belgische musical-actrice is een van de toppers in Musicalland. Zij is o.a bekend van Hartsvrienden, Bonifatius de Musical, Annie, Miss Saigon, Mary Poppins en Rembrandt. In 2010 ontving zij de John Kraaijkamp Musical Award. Je kunt begrijpen dat wij erg blij zijn met haar bijdrage aan het Kerstconcert.
maike_boerdam

Heddy Lester, de grote zus van Frank Affolter. Een duo wat historie heeft geschreven in de Nederlandse muziekwereld. Haar leven lang zal zij positief achtervolgt worden door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival van 1977. Het nummer dat door broer Frank werd gecomponeerd word hedendaags nog steeds gecoverd. De Malle Molen is dan ook een zeer gewaardeerd nummer. Deze freelance actrice is nog geregeld op het podium te zien.
Foto: Roy Beusker

Een van de leerlingen van onze voorzitter Bert Simhoffer zal haar eerste officiële optreden verzorgen. Jentine ten Broeke, ook zij zal tijdens het kerstconcert te horen zijn.
foto Jentine ten Broeke

Bert Simhoffer, de voorzitter van Dolphins for Davey en een van de leerlingen van wijlen Christina Deutekom, is niet alleen zanger maar ook musicalspeler en Nederlands acteur. Bert heeft in vele musical producties gespeeld zoals Mary Poppins, Rembrandt, Kuifje, Anatevka en Titanic.
Deze bariton zal de kerk laten trillen!
Bert Simhoffer

Een stem die je kippenvel bezorgd, Angela Mushore….. Ongelofelijk wat een warme persoonlijkheid met een prachtige stem. Angela, geboren en getogen in Zimbabwe en daar een prachtige carrière achter de rug heeft als musicalster is 10 jaar geleden naar Nederland gekomen. Uiteraard voor de liefde van haar leven. Wat een innemende persoonheid. We zijn dan enorm trots dat zij een van onze geweldige zangers is tijdens het kerstconcert van Stichting Dolphins for Davey.image

Voor kaarten à € 15.- per stuk (inclusief een kop koffie bij binnenkomst) kunnen u dit sfeervolle kerstconcert meemaken.

Verkooppunten Baambrugge:
Troefmarkt

Verkooppunten Abcoude:
The Readshop
Dubbel & Dwars Fashion
Wish by D & J
Boekhandel Spreij

Kaarten zijn ook te koop aan de deur bij de Dorpskerk op de avond van het concert.

Wat een prachtige opbrengst!!! € 8040.-!!! Wat zijn we hier ongelofelijk blij mee.
Alle sponsors, aanwezige en vrijwilligers enorm bedankt.

Vrijdag 9 oktober is het weer zover.

Stichting Dolphins for Davey organiseert haar 2e veiling in het Dorphuis de Vijf Bogen in Baambrugge.
Net zoals vorig jaar hebben wij weer geweldige kavels te veilen en hopen we weer op een goede opkomst.
Vanaf 19.30 zal de zaal open zijn en om 20.00 beginnen we met veilen.
Bert Simhoffer, zal net als vorig jaar de veilmeester zijn en wij mogen ons gelukkig prijzen met een notaris als Jan Derkman van Sterel Abcoude die kijkt of alles naar behoren gaat.

sterel

Kortom; een hele hoop leuke producten en diensten te koop voor het goede doel!
Tijdens de veiling worden er door de dames van 20NU, Luciënne van Os en Wendy Hooijmans weer belangeloos prachtige boeketten gemaakt die in mooie vazen komen te staan die gesponsord zijn door Duif International.

logo-nieuwduif

Kom allemaal op vrijdag 9 oktober naar het Dorpshuis de Vijf Bogen.

Als eerste wil ik alle sponsors bedanken voor hun gulle giften want zonder hun hadden wij dit nooit kunnen organiseren.

Kavel 1:
extasis
Kledingzaak Extasis al jaar en dag het adres om leuke tuniekjes, broeken en accessoires te kopen. De zaak die al vanaf 1981 op dezelfde locatie zit heeft onder andere de merken: Goosecraft, Miss Me jeans en Only. Extasis stelt voor de veiling van Dolphins for Davey een armband van ZAG ter beschikking.

Extasis
Hoogstraat 27
1391 BR Abcoude
Tel: 0294-284589
www.extasisabcoude.nl

Kavel 2:
HK-logo (4)
Een VIP arrangement voor uw auto?? Uw auto wordt gewassen, uitgezogen en de ramen worden aan de binnenzijde van uw auto gelapt. De dorpels van uw auto worden gewassen en goed gedroogd.
Je kunt 9 oktober bieden op dit arrangement welke gesponsord is door:

Autowasserette Hollandse Kade
Hollandse Kade 1
1391 JD Abcoude
Telefoon: 0294-281278
Fax: 0294-288170
www.hollandsekade.nl

Kavel 3:
Sedurre
Wil je er altijd tip top uitzien, verzorgde nagels en teennagels hebben?? Ga dan naar Sedurre voor een gelbehandeling voor zowel vinger als teennagels en geniet van de minimaal 14 dagen lange hoogglans. Laat je lekker verwennen en dames…. we weten toch allemaal hoe belangrijk het is om mooie en verzorgde handen en voeten te hebben? Dus maak snel een afspraak.

Beauty by Sedurre
Dorpszicht 2
1391 LX Abcoude
Tel: 06-39832001
info@sedurre.nl

Kavel 4:
Versieren doe je zo
Wil je een verandering aan je kamer, slaapkamer of je toilet pimpen. Met Versieren doe je zo! is dat heel eenvoudig geworden. De leukste muurstickers zijn er en je creeert in een handomdraai een hele andere sfeer in je kamer.
Voor de veiling mogen wij 5 stickers veilen, deze vijf worden apart geveild.

Versierendoejezo!
Broekbergenlaan 14
2071EW Santpoort
Tel: 06-52631840
E-mail: klantenservice@versierendoejezo.nl

Kavel 5:
Anita Noort
Abcoude is nog een echte ambachtelijke groenteboer rijk! Dagelijks verse producten, overheerlijke salades en vers gesneden groente en fruit, dit vind u allemaal bij Noort Groente Enzo in de Hoogstraat. Zo maken zij salades voor feesten en partijen en ook voor lief en leed bent u aan het goede adres voor overheerlijke fruitschalen. Voor de veiling van 9 oktober bieden Marcel en Anita Noort een supermooie fruitmand aan inclusief een fles wijn en nootjes.

Noord Groente Enzo
Hoogstraat 17 A
1391 BR Abcoude
Tel: 0294-281221
Twitter: twitter.com/groenteenzo15

Kavel 6:
AK nagelstyling
Je handen zijn je visitekaartje. Dus wil je altijd nette en verzorgde handen? Annemieke maakt het waar. Annemieke Kroon Nagelstyling een heel jong nieuw bedrijf in de regio. Bekend met de nieuwste technieken en de laatste snufjes op het gebied van hand make-up. Laat u eens verrassen en laat een set plaatsen, u zult verbaast zijn hoe mooi het is. U kunt terecht in Maarssenbroek maar ook in Baambrugge.

Annemieke Kroon Nagelstyling
Bisonspoor 2042
3605 LE Maarssenbroek
Tel: 06-48013810

Kavel 7:
wish by D & J
Een super leuk kledingwinkeltje voor de kleintjes onder ons. Vanaf maat 50 zijn er bij Wish by D & J allerlei leuke spulletjes te koop. Tot en met maat 176 kun je terecht voor super trendy dingen. Armbandjes, leuke meidensokken maar ook voor aanstaande moeders is het hier goed toeven. Merken zoals Two Play, Born to be Famous and Dutch Dream zijn te verkrijgen bij Wish by D & J. Een terechte aanvulling voor het dorp Abcoude.

Wish by D & J
Hoogstraat 1a
1391 BP Abcoude
Tel: 0294-750615

Kavel 8:
high wine
Wegens groot succes sponsort Restaurant Jess een High Wine arrangement. Dit organiseren zij op 25 oktober aanstaande.
Laat u verassen door ons 3 x 3 gangen menu met bijpassende wijnen. Het 3 x 3 menu bestaat uit drie verschillende gangen met amuse hapjes, nagerechten proeverij en kaasplateau.
Onze vinoloog zal u kennis laten maken met de bijpassende wijnen die er deze middag geserveerd zullen worden.
Aanvang 13.00 uur – Afsluiting 16.00 uur. Bied op deze geweldige kavel en laat u op 25 oktober de wijn goed smaken. Deze kavel is alleen voor 25 oktober.

Restaurant Jess
Koppeldijk 1
1391 CW Abcoude
Tel: 0294-284353
Email: info@restaurantjess.nl

Kavel 9:
puur gekroond
Puur gekroond is de hobby van Fleur en Wilma Kroon. Zij hebben unieke woon- en tuindecoraties en streven hierbij zoveel mogelijk natuurlijke en gebruikte materialen te gebruiken. Van leuke opgemaakte bloemstukjes tot plantenbakken tot kransen gemaakt van hout, schelpen of kurken. Voor de stichting maken de dames een handgemaakt tuinbankje van steigerhout. Dus wil je iets unieks kopen van duurzame spullen, Puur Gekroond zal zeker iets leuks hebben.

Wilma en Fleur Kroon
www.puurgekroond.nl

Kavel 10:
Wendy Ligtvoet
Keyboardles, orgelles of zelfs accordeon spelen niets is deze muziekvirtuoos onbekend. Wendy Ligtvoet geeft al 28 jaar keyboard en orgelles. En voor je denkt dat dat niet meer gedaan wordt??? Neem dan een kijkje in de hedendaagse hitlijsten. De keyboard is een standaard onderdeel van de hedendaagse muziek en denk eens aan de accordeon, niet meer weg te denken. Wendy biedt meerdere lessen aan voor de stichting Dolphins for Davey, dus wil je 3 lessen van elk 30 minuten? Bied dan op deze kavel.

Wendy Ligtvoet
Overmeerseweg 83
1394 BE Nederhorst den Berg
Tel: 06-42238810
wendysjaak@gmail.com

Kavel 11:
Feet on the Floor
Feet on the Floor een heel jong bedrijf in Abcoude. Floor start met een heerlijk voetenbad. Dit ontspant en trekt vermoeidheid uit het lichaam. Terwijl je zo bij komt van de dagelijkse beslommeringen worden je nek en schouderspieren los gemasseerd.Je voeten krijgen een lekkere scrub en worden met een voetenbalsem ingevet. Dan neem je plaats op de massagetafel waar je een gezichtsmassage krijgt. Er worden diverse acupunctuurpunten meegenomen voor een nog diepere ontspanning, vitalisering en harmonie van lichaam en geest. Floor eindigt met een uitgebreide voetreflexmassage met de nadruk op ontspanning.Deze totaalbeleving eindigt met een kopje thee. Voor mee naar huis krijg je een heerlijke scrub- en balsem voor je voeten.

Feet on the Floor
Hoogstraat 17
1391 BR Abcoude
Tel: 06-55084373
www.feetonthefloor.nl

Kavel 12:
Logo Snackbar Van Schaick (adres)
Snackbar van Schaick, wie kent deze niet? Al jaar en dag op het vertrouwde plekje van Abcoude aan het Raadhuisplein. Voor een overheerlijk patatje of een bereklauw ben je aan het juiste adres. Ronnie Weber, eigenaar van Snackbar van Schaick stelt een snack arrangement beschikbaar voor het hele gezin t.w.v. € 40.-. Dus geen zin om te koken en genieten van al het lekkers wat de snackbar te bieden heeft? Bied op deze kavel.

Snackbar van Schaick
Raadhuisplein 7
1391 CV Abcoude
Tel: 0294-283760

Kavel 13:
KVD
doek KVD

KvD Designs, het adres om je wanddecoratie te laten maken. Uiterst professionele ontwerpen worden bij KvD Designs gemaakt en eventueel op canvas afgedrukt. Buiten de canvasdoeken om bewerkt KvD Designs ook foto’s tot glamour pictures en kunt u meerdere portretfoto’s aanleveren welke bewerkt worden alsof u een ware fotoshoot met al deze personen heeft gedaan. Tevens worden er ook handgeschilderde wanddecoraties gemaakt. Voor de veiling van Dolphins for Davey is er een canvasdoek beschikbaar gesteld met de afmeting van 90 x 90 cm.

KvD Designs
Email: info@kvddesigns.nl
www.kvddesigns.nl

Kavel 14:
sjaal elly top

Geweldig hoeveel ondernemers er willen sponsoren, maar vergeet zeker niet de particulieren die zich met ziel en zaligheid inzetten. Elly Meijer haakte voor de veiling van 9 oktober deze prachtige omslagdoek.

Kavel 15:
eendracht

Koffie drinken, krantje lezen, lunchen met zakelijke relaties, borrelen met collega’s, ontmoetingen met dorpsgenoten, samenkomen met je club, genieten van de buitenlucht op het grote terras, een vorkje prikken met je geliefde, dat doe je bij de Eendracht in Abcoude. Heerlijk genieten van alle rumoer wat het dorp met zich meebrengt. Heerlijk eten en een super leuke bediening…. Van dit gezellige restaurant kreeg de stichting een lunch/dinerbon van € 50.- ter beschikking.

Cafe- Restaurant De Eendracht
Hoogstraat 37
1391 BR Abcoude
Tel: 0294-287211
Email: info@deeendracht-abcoude.nl
www.deeendracht-abcoude.nl

Kavel 16:
Eddy

Een dressuurles op je eigen paard, verzorgpaard of pony. Het is nu mogelijk om van een zeer hoog aanstaand freelance instructeur, professioneel Grand Prix jurylid en meervoudig VVDR (Z-klasse & Lichte tour) kampioen les te krijgen. Ik ben dan ook zeer trots dat Eddy de Wolff van Westerrode voor de veiling een les sponsort. Wie wil er nu niet van deze top instructeur les krijgen. Ga alvast bedenken welke onderdelen je van de dressuur wilt verbeteren en het komt zeker goed tijdens de 1 uur durende les.

Eddy de Wolff van Westerrode
Kerkweg 72
3628 AR Kockengen
Tel: 0346-241209
Website: www.dewolffvanwesterrode.com

Kavel 17:
Oliodiolive
De kunst van smaken proeven dat leer je wel als je de winkel van Oliodiolivo binnenstapt. De zaak die gevestigt is aan het Gelderlandplein heeft een keur aan olijfolieen, allerlei soorten balsamico, luxe mosterd en alles op het gebied van truffels. Een sieraad voor je tong als je deze zaak binnenloopt! Voor de veiling stelt Mieke, de eigenaresse van Oliodiolivo een aantal pakketten samen met lekker olijfolie uit de Toscane, Lazzero olijfjes uit de streek van Pisa uit eigen Import, een voedende haarmasker en bodyloyion op basis van olijolie.

Oliodiolivo
Gelderlandplein 139
1082 LV Amsterdam
Tel 020-4423303
E-mail: info@oliodiolivo.com

Kavel 18:
logo Stephanafoto taart 3
Stefana Cake Designs verzorgt allerlei bijzondere taarten en cupcakes op bestelling voor verschillende gelegenheden als verjaardag, jubileum, geboorte of relatiegeschenk. Geen thema is hun te gek en smaak van het baksel is naar eigen keuze. Voor een high tea op locatie kan je bellen met Stefana Cake Design en wil je een bruidstaart, bruidstafel of bruidsarrangement, dan ben je bij Stefana Cake Design aan het goede adres. Taarten maken is hun passie! Voor de veiling van 9 oktober stelt Stefana 3 taarten voor 24 personen beschikbaar. Er wordt per taart geveild.

Stefana Cake Designs
Fluitekruidweg 136
1508 AM Zaandam
Tel: 06-28972411
E-mail: info@stefanacakedesigns.nl
wwww.stefanacakedesign.nl

Kavel 19:
Mode for Kids
Op de markt in Diemen staat er op woensdag een marktkraam met allerlei ontzettende leuke kinderkleding. Van het merk J. Mirano Jeans hebben zij de leukste kinderkleding. Colbertjes voor de stoere mannen tot dikke vesten met vachtvoering tot aan rokjes en flitsende meiden shirts. Marcel van Mode voor Kidz sponsort een outfit voor jongens of meiden ter waarde van € 50.- Dus koop deze kavel en zie wat een leuke dingen hij verkoopt.

Mode voor Kidz
Woensdag, markt op het Diemerplein in Diemen
www.mode4kidz.nl
www.facebook.com/modevoor.kidz

Kavel 20:
Sjaal Debbie

Dat er niet alleen ondernemers begaan zijn met de stichting is duidelijk. Ook particulieren willen graag hun steentje bijdragen. Debbie Eindhoven is een fervent haakster. Zij maakt voor de veiling een mooie sjaal/omslagdoek.

Kavel 21:
Dat leuke winkeltje
Een geweldig leuk winkeltje in het hart van Mijdrecht.
In “Dat leuke winkeltje” kun je wel een uurtje vertoeven om alle leuke snuisterijen te zien. Leuke tassen zoals Obag waar je zelf je tas kunt samenstellen, zeepjes, geurkaarsen, schaaltjes. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het staat er. Zelfs bankstellen, leuke kussens, armbandjes en nette tweedehands kinderkleding. Je vind het allemaal in “Dat leuke winkeltje”. Voor de veiling sponsoren zij een pottenset voor chips en andere lekkernijen, deze 3 delige set is muisgrijs.

Dat leuke winkeltje
Dorpsstraat 73A
3641 EB Mijdrecht
Tel: 0297-750131

Kavel 22:
papa koets
Een rijtoer van 2 uur in een authentieke koets door een nader te bepalen omgeving. Jan Brugman biedt zijn authentieke koets, een originele Victoria uit 1908, aan om een rijtoer te maken voor twee personen. Samen wordt overlegd in welke omgeving er gereden wordt. Bijv: een rijtoer langs de Vecht of door de omgeving van Abcoude – Baambrugge. Biedt op deze authentieke rit en laat u verrassen hoe mooi de omgeving is vanuit de koets en ga samen met de koetsier en zijn groom genieten van het vervoer zoals het 80 jaar geleden ging.

Jan Brugman
Baambrugge
Tel: 06-22371517
Email: jfc.brugman@kpnmail.nl

Kavel 23:
Eva Jonker persoon
Even tijd voor jezelf, even de boel de boel laten. Dat doe je bij een schoonheidssalon. Eva Jonker die onlangs haar 10 jarig lustrum vierde stelt een Dermalogica Face Treatment van 60 minuten beschikbaar. Dus ben je toe aan een moment voor jezelf bied dan op deze kavel en stap herboren de deur uit na 60 minuten bij Eva.

Eva Jonker Skincare
Dotter 13
1391 SK Abcoude
0294-281731 of 06-14202119
info@evajonker.nl

Kavel 24:
By Paelomslagdoek
En of het niet genoeg is….. By PaEl sponsort nog een prachtige mooie omslagdoek. Deze omslagdoek met geknoopte franjes en pompommetjes is voorzien van een grote ster. Met zo’n heerlijke omslagdoek stap je even snel in de auto en met alle gemak ren je even naar buiten zonder kou te vatten. Maar bovenal is die onwijs leuk. Dus kom allemaal om te bieden op deze leuke omslagdoek van By Pael. En….. Kijk eens op de website naar alle leuke dingen die Patricia verkoopt.

By Pael
Aalsmeer
www.bypael.nl

Kavel 25:
Veilig Mennen
Gonny van de Broek, is nog net niet op een paard geboren maar haar hele leven staat in het teken van paarden en mennen. Jarenlang heeft zij het bedrijf van Jack van de Broek gerund en nu is zij al enige tijd voor zichzelf begonnen. Gonny geeft menles en zorgt dat je veilig en behoedzaam met paard en koets/marathonwagen de weg op gaat. Zij sponsort voor Stichting dolphins for Davey een menles van anderhalf uur incl eigen pony/paard en marathonwagen. Dus wil je een opfrisles of zijn er nog dingen die beter onder de knie wil krijgen, bied dan op deze kavel.

Gonny van den Broek – Doting
Noorddammerweg 39
1424 NW Uithoorn
GSM 06-21204473
Email: Gonny@veiligmennen.nl
www.veiligmennen.nl

Kavel 26:
D'auriaorchideeen
Wat een succes vorig jaar!! Maanden na de veiling werd er nog naar gevraagd…. Kunnen we nog van die prachtige orchideeen kopen. D’Auria, een bedrijf wat al haar producten importeerd uit Italie en iedereen verrast met haar palmen, orchideeen, bolchrysanten en vele andere producten waar je heel hebberig van wordt. Voor de veiling stelt hij weer een aantal prachtige orchideeen ter beschikking. Dus wil jij ook van die prachtige planten van de beste kwaliteit, kom dan 9 oktober naar het Dorpshuis en bied mee.

D’Auria Holland bv
Postbus 1475
1430 BL Aalsmeer
E-mail; Info@pianteolandesi.nl
www.pianteolandesi.nl

Kavel 27:
unnamed
Petra van LÍmage sponsort een heerlijke massage met warme stenen van 60 minuten.
Er wordt gebruik gemaakt van warme en koude stenen. Deze stenen worden onder en op het lichaam gelegd en er wordt mee gemasseerd. Vooral de koude stenen hebben hierbij een zeer therapeutische werking. Dit zou onaangenaam kunnen klinken, maar denk er maar eens aan, hoe prettig je je voelt na het koude dompelbad in de sauna. Pas dan is het lichaam in staat spanning echt los te laten en afvalstoffen af te voeren.

L’Image
Stationstraat 6c
1391 GN Abcoude
Tel: 06-51120810
www.l-image.nl

Kavel 28:
Marianne van VLiet
Massage, een “pure” ontspanning. Massage is een wijze van aanraken, die helend, plezierig en ontmoetend kan zijn. Bij Special Touch kun je kiezen uit diverse soorten speciale massages. Bij alle massages worden essentiele olien gebruikt. Het aroma van de geur werkt op je hersenen en maakt je rustig en ontspannen. Voor de veiling van 9 oktober sponsort Marianne van Special Touch een massage van een uur. Dus wil je even alles achter je laten en heerlijk genieten…. Bied dan op deze kavel.

Special Touch Spa & Wellness Massages
Marianne van Vliet
Passage le Virage – Stationsstraat 6D
1391 GN Abcoude
Tel: 06-2840 6562

Kavel 29:
toon Town Tattoo
Toon Town Tattoo, een begrip in Abcoude en omstreken. Sinds een jaar in Vinkeveen gevestigd. Met een hoop kennis, creativiteit én veel plezier helpen Rem en Dep je aan een nieuwe tattoo. Voor een speciale herinnering of gewoon als extra versiering van je lichaam. Toon Town Tattoo sponsort een waardebon van € 100.-, je mag hier zelf een tattoo voor uitkiezen of als extra aanbetaling voor een hele grote tattoo.

Toon Town Tattoo
Achterbos 45
3645 CA Vinkeveen
Telefoon: 06-34778759/06-55882946
Email: toontowntattoo@gmail.com

Kavel 30:
welcome
IJskiosk La Dolce Vita is het juiste adres voor dagelijks vers en eigen bereidt ijs op originele Italiaanse wijze. U kunt uit meer dan 20 smaken kiezen en alle ijssoorten zijn met de uiterste zorg bereid. Doordat La Dolce Vita half oktober voor het laatst dit seizoen zijn ijs schept stelt eigenaar en enige echte ijsboer Jan Brugman een prachtig Italiaans drankpakket ter beschikking voor de veiling.

IJskiosk La Dolce Vita
Standplaats: ‘t Marktveld Abcoude
Tel: 06-651109524
Email: info@ijskiosk-ladolcevita.nl
Website: www.ijskiosk-ladolcevita.nl

Kavel 31:
Bert-Simhoffer
Een intiem feestje, op een originele manier je aanstaande echtgenoot ten huwelijk vragen, gewoon zin in een knus samenzijn met een zanger erbij met een geweldige stem. Bert Simhoffer komt de verassing compleet maken. In welke setting dan ook, Bert zal er altijd een feestje van maken en weet op zijn eigen wijze het als een onvergetelijk moment te maken. Bied nu op een huiskamer/verassingsconcert en je bent succeverzekerd van een origineel en gezellig moment.

Bert Simhoffer
P.N. Kruiswijkstraat 26
3634 AZ Loenersloot
Email: bertsimhoffer@zonnet.nl
Website: www.bertsimhoffer.nl

Kavel 32:
Sushi-Stop
Wat een geweldig besluit!! Er is een Japans afhaal- en bezorgrestaurant gestart in Vinkeveen. SushiStop. Overheerlijke sushi, kakelvers en een uiterst vriendelijke bediening. Van de bestelling tot aan de bezorging is het tot in de puntjes voorbereid en kun je genieten van de super lekkere sushi die zij op ambachtelijke manier bereiden. Binnen een heel tijdsbestek hebben zij zich geweldig op de kaart gezet. Met dagverse producten maken zij werkelijk de lekkerste sushi uit de omgeving. Je kunt nu kennismaken met de heerlijke sushi door te bieden op deze kavel. SushiStop bied een samengestelde box voor 6 personen aan. De box wordt 2 x aangeboden.

SushiStop
Herenweg 167
3645DK Vinkeveen
Tel: 0297 – 776900
Email: info@sushi-stop.nl

Kavel 33:
By Paeltas by peal
Een ongelofelijke gave webshop met allemaal leuke hebbedingetjes. Van sjaals tot armbanden, van bootbelts tot riemen en zelfs woonaccesoires vind je op deze website. Je leukste spulletjes binnen 48 uur in huis. Voor de veiling stelt Patricia Verhoeven een super gave tas beschikbaar. Deze stoere tas is gemaakt van canvas en leer en heeft drie binnenvakken en is afsluitbaar met een rits.

By PaEl
Aalsmeer
www.bypael.nl

Kavel 34:
logo
Voor de veiling sponsort Vinologisch 1 Proseccopakket en een Italien mix. Dit zijn beide 4 flessen en komen uit Italie. Vinologisch is een wijnleverancier welke zoveel mogelijk biologische wijnen verkoopt. Dus bent u een liefhebber van lekkere wijnen, bied dan op deze kavel.

www.vinologisch.nl

Kavel 35:
Logo-De-Viersprong-(ontwerp-a)
Van een heerlijke lunch, een gezellige high wine tot een uitgebreid diner.. voor een ieder wat wils!
Cafe-restaurant De Viersprong in Vinkeveen is gelegen op een prachtige lokatie nabij de Vinkeveense plassen, op de kruising van de Vinkenkade en Baambrugse Zuwe en gunstig gelegen aan de snelweg. 7 dagen per week vanaf 12.00u kun je bij Cafe-Restaurant De Viersprong terecht voor koffie, lunch, diner, een snelle hap of lekker borrelen aan onze prachtige bar! Zij hebben een gezellig en sfeervol terras waar je heerlijk kunt vertoeven in zowel de zomer als in de wintermaanden, ons terras is voorzien van grote parasols tegen de hete zomerzon en tevens voorzien van heaters voor in de koude wintermaanden. Cafe-Restauranr De Viersprong sponsort een High-Wine arrangement voor 2 personen.

De Viersprong
Vinkenkade 2
3645 AR Vinkeveen
Tel: 0294-295450
Email: info@viersprong.nu
www.viersprong.nu

Kavel 36:
Restaurant Jess
Buiten de High Wine om sponsort Restaurant Jess ook een luxe kaasfondue. Gezellig met vrienden op 25 oktober genieten van de uitgebreide kaasfondue bij Restaurant Jess. Dat kan… De klassieke Zwitserse kaasfondue met Gruyère, Emmentaler en Appenzeller. Boerenlandbrood, mosselen, black tiger gamba´s, varkenshaas, gerookte rib eye, kippendijen, geroosterde zoete aardappel, geblancheerde kastanje champignons, gegrilde aubergine en courgette
Geserveerd met boerenlandbrood en een groene salade. Dus bied om van deze heerlijke fondue te genieten. Deze kavel is alleen voor 25 oktober.

Restaurant Jess
Koppeldijk 1
1391 CW Abcoude
Tel: 0294-284353
Email: info@restaurantjess.nl

Kavel 37:
le salon tekst
Le Salon sponsort een totaal nieuwe behandeling en wel de Filorag Bright Peel. Zsm komt er meer te staan over deze behandleing.

Le Salon Huidverzorging a la Carte
Stationstraat 3a
1391 GL ABCOUDE
Tel: 0294-285110
www.lesalon-abcoude.nl

Kavel 38:
Bert & Wiebe
Misschien is het nog wat vroeg in het jaar maar er is al contact gelegd met de Goedheiligman uit Spanje. Hij heeft ons beloofd om een aantal gezinnen te verblijden met zijn bezoek. Zwarte Piet is daar uiteraard bij aanwezig. Biedt dus op een van de 5 huisbezoeken van een half uur.

Sinterklaas
Casa da Vino 47
13666 Madrid
Email: www.sinterklaas.com

Kavel 39:
bonnenbeul2
Hoe vaak komt het niet voor dat parkeerders ten onrechte een parkeerbon achter de ruitenwisser aantreffen? Eigenlijk zou u zo’n bon toch moeten aanvechten. Maar hoe vaak doet u dat? En hoe vaak neemt u de moeite om – nadat het ingediende bezwaarschrift in uw ogen ten onrechte is afgewezen – het hogerop te zoeken en de rechter in te schakelen?Daarvoor kun je nu op deze kavel bieden en Warner Bruins Slot gaat dan de strijd aan.

Con Sensus BV
Warner Bruins Slot
www.bonnenbeul.nl

Kavel 40:
Petrogas
Een vertrouwd adres voor je auto? Dat is Garage Petrogas. Al jaar en dag gevestigd in Baambrugge. Rogier van Oostrom, de eigenaaar van Garage Petrogas die samen met zijn vrouw Tamara het bedrijf runt zijn niet alleen het adres voor onderhoud en APK maar hebben ook een ruime keuze aan occasions en accessoires. Ook kunt er benzine tanken en zal u vaak te woord worden gestaan door Gerty, het is en blijft een familiebedrijf.
Voor de veiling sponsort Garage Petrogas een kleine beurt incl APK. Wanneer er uit de APK onkosten komen moeten die uiteraard worden betaald.

Garage Petrogas
Rijksstraatweg 36
1396 JM Baambrugge
Tel: 0294-291395
Email: info@garagepetrogas.nl
Website: www.garagepetrogas.nl

Kavel 41:
jasmijn, de goede
Restaurant Jasmijn is een modern chinees restaurant in het pittorske dorp Abcoude. Zij serveren naast de vertrouwde traditionele en indische keuken ook de cantonese en szechuan gerechten op moderne wijze. Naast deze aziatische keuken kunt u uw diner proeven met een goede wijnkaart of maak kennis met één van de heerlijke cocktails. De eigenaren van het restaurant bieden voor de veiling een verrassingsmenu aan, dus pak uw geliefde bij de arm en laat u verrassen door Restaurant Jasmijn.

Restaurant Jasmijn
Kerkplein 3
1391 GJ Abcoude
Tel: 0294-281975
Email: info@restaurantjasmijn.nl
Website: www.restaurantjasmijn.nl

Kavel 42:
Logo Swaabendless-jewelry-packshot-3 l bl
Swaab Juweliers is sinds november 2011 gevestigd in een nieuw pand op een oud adres.
De oude vertrouwde winkel aan de Dorpsstraat 6 in Mijdrecht heeft plaats gemaakt voor een heel nieuw complex.
Een winkelruimte die tweemaal zo groot is dan in het verleden, met een moderne nieuwe ‘look’. Een uitgebreide collectie, horloges en sieraden met enkele nieuwe topmerken o.a. Frederique Constant, Michael Kors, Armani horloges een uitgebreide collectie van Buddha to Buddha sieraden en accessoires, ook voor speciale gelegenheden bent u bij Swaab Juweliers aan het juiste adres.

Swaab Juweliers
Dorpsstraat 6
3641EC Mijdrecht
Tel: 0297-283366
Email: info@swaabjuweliers.nl

Kavel 43:
Vendetta lingerie
In Abcoude is er een lingeriezaak waar de mannen zouden staan te watertanden…. Het adres voor luxe lingerie, herenondergoed, corrigeerend ondergoed, badmode en nachtkleding. Bij Vendetta Lingerie vind u het allemaal. Vendette verkoopt ondermeer de merken: Huit, Triumph, Prima Donna, Marie Jo en vele andere merken waar met alle zorg door eigenaresse Monique samen met de klant gekeken welke lingerie het beste aansluit bij je de figuur en wensen.
Monique stelt een waardebon van € 50.- ter beschikking.

Vendetta Lingerie
Stationsstraat 6
1391 GN Abcoude
Tel: 0294-281402
E-mail: vendettalingerie@kpnmail.nl

Kavel 44:
Willem II
Voetbalclub Willem II werd op 12 augustus 1896 opgericht. De vereniging komt sinds de invoering in 1954 uit in het betaald voetbal. Sinds 2000 bestaat er een juridische scheiding tussen de betaald voetbalorganisatie en de amateurvereniging.De club uit Tilburg, trainer van de club Jurgen Streppel, stelt een t-shirtr beschikbaar welke door alle spelers van Willem II is ondertekend.

Willem II
Bezoekadres Koning Willem II stadion
Goirleseweg 34
5026 PC Tilburg

Kavel 45:
Willem II
Ook stelt Willem II 2 toegangskaarten beschikbaar tegen een andere leuke voetbalclub.

Willem II
Bezoekadres Koning Willem II stadion
Willem II
Goirleseweg 34
5026 PC Tilburg

Kavel 46:
Dirk Kuyt
Dirk Kuyt, de voetballer van Feyenoord. Net terug uit Turkije en weer helemaal terug van weggeweest sponsort voor de stichting 2 kaarten van een wedstrijd van Feyenoord en na de wedstrijd signeert hij het shirt wat hij tijdens de wedstrijd heeft gedragen. Dit zal wel eens de laatste kans kunnen zijn om een voetbalshirt van Dirk Kuyt in handen te krijgen…..

Kavel 47:
Andy vd Meijde
Van Andy van der Meijde hebben wij een gesigneerd boek ontvangen. Hoe uniek is dat om in je bezit te hebben. Andy heeft er ook een donkerblauw t-shirt bij gegeven. Hoe leuk is het als je van een bekende voetballer, tv maker en uiteraard BN-er een gesigneerd boek krijgt. Volg Andy en Melisa iedere dinsdag om 20.30 op RTL 5.

website: www.andyenmelisa.nl

Kavel 48:
Decorette pakketdecorette
Wanneer je op zoekt bent voor trapbekleding, gordijnen of accessoires kom dan eens een kijkje nemen bij Decorette Mijdrecht in de Dorpstraat 12 in Mijdrecht. Daar hebben ze prachtige kleden, kussen, tafels en ben je aan het goede adres voor vakkundig advies. Voor de veiling stelde Decorette Mijdrecht een leuk oceaan-blauw pakket samen met oa bijzettafel van Zuiver.

Decorette Mijdrecht
Dorpsstraat 12
3641 EC Mijdrecht
tel. 0297-272812
decorette@hetnet.nl

Kavel 49:
logo2014-website
Altijd al een fotoshoot willen doen? Nu kan het! MMRB Fotografie, beter bekend als Marco Bakker, sponsort een familie-shoot voor de stichting. In samenspraak met Marco kunnen jullie bepalen waar en wanneer de shoot plaats vindt. Tijdens merendeel van alle activiteiten in Abcoude is Marco betrokken als fotograaf. Gaat het om de schaatsers in actie of tijdens een dansevenement, Marco is aanwezig met zijn camera om de mooiste momenten vast te leggen. Zo maakt hij tijdens de veiling een “fotohoek” waar hij u op uiterst professionele wijze kan fotograferen.

MMRB Fotografie
Zilverschoon 99
1391 XS Abcoude
Tel.nr: 06-53261336
Email: marco@mmrb.nl
Website: www.mmrb.nl

Kavel 50:
de punt
In Baambrugge is er een café-restaurant waar je absoluut niet omheen kunt!! Café-restaurant De Punt, een iedereen van elke leeftijd is er wel eens of meerdere keren geweest. Het is echt een begrip in t dorp. Voor een kop koffie, lunchen, pannekoeken eten of een heerlijk diner, bij de Punt kan het allemaal. Tijdens de WK wordt het café-restaurant omgetoverd tot een waar voetbalpaleis waar een ieder onder het genot van een drankje de feestpret kan meemaken. Niets is te gek in de Punt, een heerlijk no nonsense restaurant waar je super kunt eten en de bediening altijd prettig is. Voor Dolphins for Davey sponsort Willem Bernhart, eigenaar van Café-restaurant De Punt voor twee personen een Rib-eye menu incl patat en salade.

Cafe-Restaurant de Punt
Rijksstraatweg 12-14
1396 JM Baambrugge
Tel: 0294-291292
Website: www.cafedepunt.com

Kavel 51:
lideweij goed
Liedewey werkt altijd op grote formaten doek of papier, maar om haar werk voor iedereen toegankelijk te maken, ontwikkelt ze onder de titel De Bruin & Co een serie kleine formaten en verkoopt die voor een gering bedrag. “Ik wil ieder mens de mogelijkheid bieden een werk van mij aan te schaffen. Maakt niet uit hoe groot de huiskamer of de portemonnee, ik schilder voor iedereen!”.

YAYA-ART.COM
Liedewey LVT
Amsterdam
Tel: 06-41281762

Kavel 52:
Jamie JoelleChristiaan goed
Een ware metamorfose!!!! Kijk eens wat vaker in de spiegel van de kapper was jarenlang de slogan, maar wanneer je op deze kavel biedt mag je in de spiegel kijken bij Christiaan Coiffures. Het team zal zorgdragen voor een metamorfose en een look waar je de weerga niet van kent! Samen met Jamie Joelle zullen zij een zeer exclusieve kavel aanbieden. Jamie Joelle stelt een outfit van het merk Geisha ter beschikking en het plaatje is dan rond wanneer u met uw “nieuwe kapsel” gecreeerd door Christiaan Coiffures en uw nieuwe outfit van Jamie Joelle de deur uitgaat. Dames, opletten, dit is een super arrangement.

Christiaan Coiffures
Hoogstraat 5
1391 BP Abcoude
Tel: 0294-281286
Email: info@christiaan-coiffures.nl
Website: www.christiaan-coiffures.nl

Jamie & Joelle
Stationsstraat 3
1391 GL Abcoude
Tel: 0294-286586
Email: info@jamiejoelle.nl
Website: www.jamiejoelle.nl

Kavel 53:
Johan Stucen
Hoe vaak denk je niet… En nu wil ik die muur een andere kleur of de kamer van een van de kinderen moet nodig geschilderd worden. Dat kan nu…. Eindhoven schilder en stucwerken sponsort een dag stucen of schilderen excl materiaal beschikbaar. Dus geen vieze handen, een professional die je ruimte opknapt, wat wil je nog meer.

Eindhoven Schilder en Stucwerken
Proostdijstraat 20
1391VA, Abcoude
Tel: 0294-281618

Kavel 54:
Dubbel&Dwars
Dubbel & Dwars Fashion een van de kledingwinkels die Abcoude rijk is. De kledingmerken als Summum, Expresso, Canada Goose, Nikkie PLessen, Dante 6 new! en Gaudi zijn allemaal te vinden in de winkel aan de Hoogstraat 1.Dubbel & Dwars Fashion die Dolphins for Davey met meerdere projecten sponsort biedt tijdens de veiling o.a. een FAB portemonnee aan.

Dubbel & Dwars Fashion
Hoogstraat 1
1391 BP Abcoude
Tel: 0294-282581

Kavel 55:
RM PakketRM logo
Riviera Maison stelt 5 luxe boxen beschikbaar voor de veiling van Dolphins for Davey. In deze “Suprise boxen” zit een box met 4 borden in, een magazine en een super gaaf Clutch tasje. Een echte collectors item! De overslag van de Clutch is van een stoere camouflage print en de overige stof is met een Burburry tintje. Super leuk

Riviera Maison
Middenweg 11 A
1432 DE Aalsmeer
Tel: 0297-239100
www.riviramaison.com

Kavel 56:
circle of trust
Een sweater van Circle of Trust, het merk dat door vele gedragen wordt. Deze kavel is door Ilonka van Dubbel & Dwars Fashion tot stand gekomen. En is uiteraard bij haar te koop.

Kavel 57
lott
Een paar prachtige oorbellen van het merk Lott. Een zeer luxueuze merk van oorbellen en het is dan ook een prachtig sieraad wat je kunt dragen op speciale gelegenheden. Deze kavel is door Ilonka van Dubbel & Dwars Fashion tot stand gekomen. En is uiteraard bij haar te koop.

Kavel 58
decobord KVD
KVD is niet alleen het adres voor canvasdoeken maar zeker ook voor decoschermen met persoonlijke teksten, foto’s e.d. Dit scherm heeft een afmeting van 57 cm breed en 58 cm hoog en kan op naam gemaakt worden.

KvD Designs
Email: info@kvddesigns.nl
www.kvddesigns.nl

Kavel 59:
eten
De beheerder van de Vijf Bogen in Baambrugge biedt wegens succes weer een 3 gangen diner aan voor 8 personen.
Dit diner zal bereidt en geserveerd worden in de Vijf Bogen en u kunt zich laten verrassen door de kookkunsten van Frits Benacchio. Meerdere mensen hebben jarenlang van zijn kookkunsten kunnen genieten en zullen dan grif gaan bieden op deze geweldige kavel. Voor fijnproevers….. is dit de kans!

Frits Benacchio
Dorpshuis de Vijf Bogen
Pr. Margrietstraat 10
1396 JX Baambrugge
Tel: 0294-291955 / 293129

Kavel 60:
ladies of soul
In 2016 naar de Ladies of Soul?? Dat kan, bied nu op de kavel en je bent verzekerd van een goed plek om dit spektakel mee te maken.

Kavel 61:
Basic CMYK

Peter Bakker u allen wel bekend van Peterhotnews biedt voor de veiling een vlucht per sportvliegtuigje boven de regio.
Dus wil je je eigen omgeving eens van de andere kant bekijken…. bied dan op deze UNIEKE kavel.

Peter Bakker
De Groene Venen / A-side Publishing B.V.
Industrieweg 15
3641 RK Mijdrecht
Tel: 0297-38 52 57
Fax: 0297-38 52 53

Kavel 62:
Veltman
Voetballiefhebbers opgelet!! WIl jij in het bezit komen van een shirt van Joel Veltman… Kom dan naar de veiling op 9 oktober. Joël Veltman is een Nederlandse profvoetballer die als verdediger speelt voor Ajax. In 2013 debuteerde hij in het Nederlands Elftal. Joel heeft exclusief voor stichting Dolphins for Davey een shirt gesigneerd. Het wordt een voetbal-shirtjes feest op 9 oktober!!!

Kavel 63:
goudvink
Net geopend! Hotel de Goudvink in Abcoude. In het monumentale pand aan de Amsterdamse Straatweg 3 in Abcoude is de boven-etage prachtig en luxe verbouwd tot een hotel. De sfeer van de kamers is landelijk authentiek en zijn voorzien van gratis WiFi, flatscreen televisie, luxe 2 persoons boxspring en inloopdouche met rainshower. Voor de veiling stelt Hotel de Goudvink 1 Superior kamer inclusief ontbijt beschikbaar voor de periode okt/nov 2015. Dus heeft u visite of komen er vrienden, kenissen of familie over uit het buitenland en wil je ze eens flink verwennen…. bied dan op deze kavel.

Hotel de Goudvink
Amsterdamse Straatweg 3
1391 AA Abcoude
Tel: 06-40031410
email: contact@hoteldegoudvink.nl

Kavel 64:
Hubo_logo_nieuwHubo stanley air compressor
In de winkel van Hubo Harkema krijg je nog ouderwetse service, specialiteiten, vakmanschap en een persoonlijke benadering. Dit alles wordt je duidelijk aangeboden. Zij zijn makkelijk te bereiken en tijdens de openingstijden staan zij je graag met raad en daad bij. Kortom Hubo blijft het vertrouwde adres voor alle klussen. Ook maken zij kasten op maat, leveren zij zonneschermen, voor maatwerk ben je hier aan het juiste adres. Voor de veiling van Dolphins for Davey sponsort Hubo Harkema een super de luxe Stanley air compressor. Deze prachtige apparaat heeft een krachtige 1.100 watt compressor met verticale 24 liter tank. Heeft een aanzuigvermogen van 180 liter per minuut. Kortom: de klussers kunnen bieden!!

Hubo Harkema
Kerkstraat 12
1391 HC Abcoude
Tel: 0294-281986
Fax: 0294-287170
abcoude@hubo.nl

Kavel 65:
Bon, bootje
Heerlijk genieten van de rust en de prachtige omgeving. Wanneer je het water opgaat lijkt het wel of je op vakantie bent. Wat een luxe om de natuur van zo dicht bij te zien. Cafe Restaurant Bon stuurt u er graag opuit voor een dag in een Bon-motorbootje met een kaart van de Plassen en alle proviand voor een paar uurtjes onbezorgd leven. U krijgt een picknickmand mee aan boord met Spa blauw of rood, flesje huiswijn (wit of rosé), nootjes, olijven en luxe sandwiches belegd met onder andere gerookte zalm en kaas met frisse rauwkost. Dus wie de natuur bij de Vinkeveense plassen eens anders wil zien dan vanuit zijn auto heb je nu de kans om te bieden.

Bon Horecabedrijf
Winkeldijk 24
3645 AP Vinkeveen
Tel: 0294-281394
Email: info@bonvinkeveen.nl

Kavel 66:
oost slaapcomfort
OOST Slaapcomfort Sinds 1935 al 80 jaar het adres voor prachtige bedden, goede matrassen en dekbedovertrekken in alle kleuren en maten. Een bedrijf met meer dan 15 merken waaronder het Luxueuze merk Hästens. Sinds 1998 is OOST Slaapcomfort Sinds 1935 officieel Hästens-dealer. Sinds kort hebben zij een geheel vernieuwde Hästens Store met alle nieuwste type’s Hästens boxsprings staan. Alle Hästens bedden zijn met de handgemaakt en bevatten alleen de beste natuurlijke materialen om op te slapen, zoals zuiver vlas, wol, katoen en hypoallergeen paardenhaar. De boxspringframes zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerd grenenhout. Dus wilt u een goed geadviseerd worden over welk bed het beste bij u past, ga dan naar de Zeeburgerpad 80-82 of naar de Van Boshuizenstraat 699 /hoek Buitenveldertselaan. Maar neem ook eens een kijkje bij OOST Slaapcomfort outlet op Bankrashof 2 in Amstelveen. Oost Slaapcomfort Sinds 1935 heeft voor deze veiling heeft een luxe donzen dekbed (afmeting 240 x 200 cm) ter beschikking gesteld ter waarde van € 369.-

Zeeburgerpad 80-82
1019 AD Amsterdam
Tel: 020-6929151
Fax: 020-6684851
verkoop@oostslaapcomfort.nl

Kavel 67:
PorscheCentrumLeusden (11)porsche
Afgelopen jaar bij de veiling van Dolphins for Davey een enorm succes. En wegens succes mogen we nog een keer iemands dromen in vervulling laten gaan. Dus als je droom nog niet vervuld is bied dan op een van de mooie Porsches van Porsche Centrum Leusden zij bieden namelijk een weekend Porsche 911 rijden aan!!! Maar het kan ook zo zijn dat je gaat trouwen en hoe mooi is het dan als je aanstaande uit een porsche stapt. Maar een weekend de blits maken, dan kan uiteraard ook.

Porsche Centrum Leusden
Zuiderinslag 8
3833 BP Leusden
Tel: 033-4949911
Website: www.porschecentrumleusden.nl

Kavel 68:
AardekoAardeko

Wanneer u nieuwe meubels nodig heeft… Dan mag u een bezoek aan Aardeko zeker niet overslaan. De collectie van Aardeko Home & Decoration is met zorg samengesteld. Internationaal permanent op zoek naar praktische, hoogwaardige en sfeervolle meubelen? Daar staat Aardeko voor! Een collectie die aansluit bij de woonwensen van vandaag. Prachtige banken, loveseats, tafels in alle maten en vormen, side-tables en de enorme collectie stoelen. Tevens kunt u uw bank op maat laten maken en in de desbewenste kleur en stof. Kortom: een adres om te likkebaarden!
Voor de veiling van 9 oktober wordt er een prachtige gecapituneerde bank (afmeting 1.30 cm breed en 0.80 cm diep en heeft een zithoogte van 43 cm) ter beschikking gesteld in de kleur grijs. Een sieraad voor in uw huis.

Aardeko
Rendementsweg 31
3641 SK Mijdrecht
Tel: 0297-591552
E-mail: info@aardeko.com
Website: www.aardeko.com

Kavel 69:
Quincy
In november zit Quincy 20 jaar in het vak. Ter gelegenheid daarvan geeft Quincy op 9 en 10 november een concert in de Schouwburg Amstelveen. Onder begeleiding van de M & M band en met verschillende gastoptredens van bekende artiesten belooft dit weer twee fantastische avonden te worden! Quincy biedt tien!!!!kaarten aan voor zijn concert op 10 november in de schouwburg van Amstelveen. Dus wil dit spetterende feest meemaken…. Bied dan op deze kavel.

Voor boekingen en informatie:
Eye of the Hurricane
Gerrit van der Veenlaan 4
3743 DN BAARN
Tel: 035-2014780
www.eyeofthehurricane.nl

Kavel 70:
Peanut Barlogo_barenbrasserie
Een ongelofelijk gave kavel…. The Peanut Bar in Mijdrecht bied een feest voor 50 personen aan met onbeperkt bier, wijn en frisdrank en 3 maal bittergarnituur voor de veiling van 9 oktober.
Op maandag en dinsdag in de maanden januari en februari kunt u in The Peanut Bar terecht en op zaterdag en zondag stelt Arjan Bosman van Around the Clock, Resto beschikbaar. Dus bent u van plan iets te gaan vieren…. Wees er dan snel bij want deze kavel is echt uniek.

The Peanut Bar
Hofland 33-a
3641 GA Mijdrecht
Tel: 06-18140963
www.thepeanutbar.nl

Kavel 71:
Robert Leroy
En uiteraard draagt onze ambassadeur weer zijn steentje bij om een geweldig concert van een half uur ter beschikking te stellen. Dus heb je iets te vieren, een jubilaris of gewoon met een aantal vrienden een feestje bouwen?? Bied dan op deze kavel, dan ben je succes verzekerd van een waanzinnig gezellig optreden.

Robert Leroy
email: boeking@robertleroy.nl
Tel: 06-55332732

Kavel 72:
villavoor
In een geweldige omgeving wakker worden, de koeien horen loeien en optimaal genieten van alle luxe. Dan bent u bij VIlla Oldenhoff aan het goede adres. Een prachtige locatie voorzien van alle gemakken. Op loopafstand een geweldig restaurant, wat wil je nog meer?
Villa Oldenhoff biedt een overnachting voor 2 personen aan.

Villa Oldenhoff
Voetangelweg 9
1391 HJ Abcoude
Tel: Suzanne van Blokland 06-24684399
Tel: Han van Blokland 06-54611886
Email: villa@oldenhoff.nl
Website: www.villaoldenhoff.nl

Kavel 73:
Behang Vocabn-wallcoverings-logo
BN Voca stelt voor de veiling van 9 oktober een collectors item beschikbaar. In het jaar van Vincent van Gogh heeft BN Voca een prachtige collectie behang gemaakt van deze fantastisch schilder. Er zijn 3 rollen beschikbaar gesteld van elk 10 meter lang en 53 cm breed. Dit behang is werkelijk een lust voor het oog.

Kavel 74:
Splash hair
Splash Hair, de kapsalon van Amstelveen sponsort voor de veiling van 9 oktober voor de stichting Dolphins for Davey drie waardebonnen voor elk een behandeling om te verven, knippen en fohnen. De kapsalon die gevestigd is aan de Amsterdamseweg 468-A is de specialist op het gebied van verven

Splash Hair
Amsterdamseweg 468 A
1181 BW Amstelveen
Tel: 020-6432483
www.splashhair.nl

Kavel 75
Liefhebber
De Firma Liefhebber is in Abcoude het begrip voor al uw ijzerwaren. Ook voor het vullen van gasflessen voor de BBQ kunt u bij Liefhebber terecht. Dit bedrijf wat al jaar en dag in de Hoogstraat gevestigd is sponsort een set electronica tangen en een tangenset van het merk Skandia.

Firma Liefhebber
Hoogstraat 2
1391 BS Abcoude
Tel:0294-284570

Kavel 76:
Wintercircus-pic
Gezellig een weekend naar Maastricht en dan het Wintercircus bezoeken?? Dat kan, vanaf 16 december tot en met 4 januari kun je dit geweldige circus bezoeken en weet je wie de circusdirecteur is….. onze eigen voorzitter van Dolphins for Davey, Bert Simhoffer. Dit geweldige circus MOET je een keer gezien hebben.

Kavel 77:
topsurf de goede
ONGELOFELIJK!!! Wat een prachtige kavel. Topsurf Vinkeveen sponsort voor de stichting een paar skies…. en is het niet je maat, dan mag je ze ook nog ruilen en eventueel bijbetalen als je andere hebt gezien die duurder zijn….. Waar vind je deze sponsors….. Ja, bij de veiling van 9 oktober!!! Peter Boxhoorn, eigenaar van Topsurf sponsort de Atomic Cloud 9 lengte 156, dit is een gemiddelde damesmaat maar wil je een andere maat….. Dat mag!

Topsurf Vinkeveen
Vinkenkade 31
3645 AP Vinkeveen
T. 0294 291 812
E. info@topsurf.nl

Kavel 78:
Lamponline

Van Lamponline krijgt de stichting een prachtige lamp gesponsord. Dus kom naar de veiling en zie wat zij beschikbaar stellen.

LichtPlaza Zaandam
Pieter Ghijsenlaan 22
1506PV Zaandam
Tel. 075-6121935
zaandam@lichtplaza.nl

Kavel 79:
leuke frutselsleuke frutsel pakket

Deze leuke webwinkel heeft allerlei leuke spulletje voor jong en oud. Leuke Frutsels stelt voor de veiling van 9 oktober een geboorte pakket beschikbaar. In dit pakket zit een knuffelkonijn, een Labeldoekje en een Ster.

Leuke Frutsels
Nieuw Walden 39
1394 PA Nederhorst den Berg
www.leukefrutsels.nl
info@leukefrutsels.nl

9 oktober zal er voor de tweede keer de Dolphins for Davey veiling plaatsvinden.
De veiling zal gehouden worden in het dorpshuis de Vijf Bogen in Baambrugge.

Zondag 14 juni is er in Abcoude van 12 tot 17 uur de Zomerbraderie.
Uiteraard staan wij er ook!!

Kom kijken naar onze nieuwe ontwerpen enkelbandjes en armbandjes en nieuw zijn de Ibiza-look tassen.
Tot zondag!
11393192_1638103126408902_1293055359376990556_n
voet
bruin
grijs
meiden

Stichting Dolphins for Davey heeft 19 april jl een prachtig bedrag van € 2000.- mogen ontvangen van de Lionsclub Mijdrecht / Wilnis.
Ongelofelijk bedankt voor deze donatie.

flyer Lenterit

Archief:
Hollandse avond, 10 april 2015

Wat een geweldige avond hebben we mogen beleven.
Alle 14 artiesten kwamen belangeloos optreden voor de stichting.

Carina Lemoine
Ernest
Mike Peterson
Quincy
Mark Fledderman
Michael Oomen
Patrick van Veen
Denny Braaf
Dennis Wijnhout
Dries Roelvink
Samantha Beij
Bram Koning en uiteraard onze geweldige ambassadeur van de stichting Robert Leroy.

Een woord van dank is er voor alle sponsors:

Gemeente de Ronde Venen
LG licht en geluid
FP Geluidstechniek
Koot supermarkt
Albert Heijn Abcoude
Vishandel Ravesteijn uit Amstelveen
Air so Pure
Around the Clock
De Jetset
MMRB Fotografie
Radio Rosa Digitaal

Zonder deze sponsors had het nooit zo’n super avond geworden.

A4 flyer holav goed

achterkant flyer HA

Archief:
Benoeming Ambassadeursschap Robert Leroy 19 september 2014
DSC01246

Archief:
Veiling 3 oktober 2014

12<
522
15
6
18
19

BAAMBRUGGE – Tientallen producten en diensten zijn vrijdag geveild voor Dolphins for Davey, een stichting die dolfijntherapie wil realiseren voor meervoudig gehandicapte kinderen. De veilig leverde maar liefst €10.640,- op. Organisator van de veiling en moeder van Davey, Esther Brugman, noemt de opbrengst ‘ongelofelijk.’ ‘Dit bedrag hadden we vooraf nooit durven dromen.’

635480486866054995
De stichting Dolphins for Davey is opgericht op 11 juli dit jaar. Brugman: ‘Onze zoon Davey is meervoudig gehandicapt en kan daardoor niet praten. Afgelopen mei zijn wij naar Curacao gereisd en hebben wij dolfijntherapie met hem gevolgd. Daar heeft onze kanjer enorm veel geleerd. Vooraf was hij erg ongeduldig maar nu lukt het hem om tien minuten rustig te zitten. Dat was voor de therapie echt ondenkbaar. Daarnaast kan hij nu met behulp van ja/nee-kaarten aangeven of hij iets wel of niet wil. Dat is geweldig, want nu kunnen we op een heel laagdrempelige manier met hem communiceren. Er gaat werkelijk een wereld voor hem open.’

Brugman gunt het andere gezinnen ook om met behulp van deze therapie een sprong te maken in de ontwikkeling van het kind en besloot daarom de stichting op te richten en geld in te zamelen. ‘Ik begon op met het verkopen van armbandjes op Facebook. Dat was zo’n groot succes dat ik besloot om het groter aan te pakken en een veilig te organiseren. Ook daarop kwamen weer uitsluitend positieve reacties. Ik vind het zo overweldigend dat zoveel bedrijven uit de omgeving hun producten of diensten gratis aanbieden voor het goede doel. En iedereen om mij heen is zo enthousiast, dat het werkelijk lijkt alsof ik vleugels heb gekregen.’

Veilingmeester Bert Simhoffer, bekend van onder andere de musical Marry Poppins en tevens voorzitter van de stichting, praatte de avond aan elkaar en liet de biedingen hoog oplopen onder toeziend oog van meester Hajo Boomstra. Brugman: ‘Het item dat het meest opbracht was een reis naar Istanbul voor een wedstrijd van Fenerbahce vanuit de skybox en een meet en greet met voetballer Dirk Kuyt. Hier werd maar liefst €2000,- voor geboden.’

Met de opbrengt van deze veiling wil de stichting zoveel mogelijk kinderen uit de Ronde Venen laten deelnemen aan de dolfijntherapie op Curacao. Brugman: ‘Wij richten ons op meervoudig gehandicapte kinderen van vier tot en met zestien jaar, waarvan wij ook denken dat zij baat hebben bij de therapie. Het volgen van de therapie kost €6000,- per kind. Dat betekent dat we met de opbrengst van vanavond al bijna twee kinderen kunnen helpen. Dat vind ik geweldig.’

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 07 oktober 2014

Vrijdag 3 Oktober wordt er een veiling gehouden voor de stichting Dolphins for Davey.
Deze veiling wordt gehouden in het dorpshuis ‘De Vijf Bogen’ in Baambrugge.
Tijdens deze veiling zullen er producten en diensten geveild worden welke beschikbaar gesteld zijn door ondernemers uit de gemeente de Ronde Venen en bedrijven die het zeer goed voor hebben met de stichting zoals ZiggoDome, Simcenter, Kunstenaar Peter Klashorst en Transavia. Producten van particulieren zijn ook van harte welkom.

Tijdens deze avond komt niemand minder dan Robert Leroy optreden, wij zijn dan ook zeer vereerd…..
Robert wordt professioneel ondersteund door geluidstechnicus Jacco Haagedoorn van FP Licht & Geluidstechniek. Jacco sponsort en bedient alle geluidsapparatuur.
Fp Licht, Jacco

Hier alvast de te veilen objecten:

KAVEL 1:
Een VIP arrangement voor uw auto?? Uw auto wordt gewassen, uitgezogen en de ramen worden aan de binnenzijde van uw auto gelapt. De dorpels van uw auto worden gewassen en goed gedroogd.
U kunt 3 oktober bieden op dit arrangement welke gesponsord is door:

Autowasserette Hollandse Kade
Hollandse Kade 1
1391 JD Abcoude
Telefoon: 0294-281278
Fax: 0294-288170
Website: www.hollandsekade.nl
HK-logo (4)

KAVEL 2:
Tijdelijk opslagruimte nodig?? Een verhuizing in het verschiet en al uw spullen veilig en safe opslaan.
Dat kan voor 6 maanden! Een ruimte van 7.5 m3 meter staat tot uw beschikking.
Dit wordt gesponsord door:

Boedelbeheer Abcoude
Hollandse Kade
1391 JD Abcoude
Telefoon: 0294-281536
Email: info@boedelbeheer.com
Website: www.boedelbeheer.com
boedelbeheer

KAVEL 3:
Een waanzinnige taart laten maken?? Exclusieve taarten voor bijzondere momenten, dat is Mystic Pie. Wil je iemand verrassen met een prachtige taart voor haar/zijn verjaardag of een jubileum, je kan het zo gek niet bedenken…. Mystic Pie stelt een taart er beschikking voor 50 personen.

Mystic Pie
Email: mysticpie@outlook.com
Mystic Pie

KAVEL 4:
Je handen zijn je visitekaartje. Dus wil je altijd nette en verzorgde handen? Cosmo Nailstudio maakt het waar. Cosma Nailstudio, een heel jong nieuw bedrijf in de regio. Bekend met de nieuwste technieken en de laatste snufjes op het gebied van hand make-up. Laat u eens verrassen en laat een set plaatsen, u zult verbaast zijn hoe mooi het is. U kunt terecht in Maarssenbroek maar ook in Baambrugge.

Cosmo Nailstudio – Annemieke Kroon
Bisonspoor 2042
3605 LE Maarssenbroek
Tel: 06-48013810
Cosmo, Annemieke, bruikbare

KAVEL 5:
De enige echte kinderkledingzaak in Abcoude. Merken als Vingino, Scotch Rbelle, Moodstreet, Wish by A,D & J en Dior Addict. Alles naar de laatste mode voor de kleine rakkertjes tot en met maat 176. Ook een grote collectie badkleding, slippers, leuke schoenen en hoedjes kunt u vinden in de gezellige winkel van Angela in hart van Abcoude. Wat Eeenig sponsort 2 waardebonnen voor een Vingino boxershort voor de kleine dame en heer.

Wat Eeenig
Stationsstraat 1
1391 GL Abcoude
Tel: 0294-282602
logo wat eeenig

KAVEL 6:
Toon Town Tattoo, een begrip in Abcoude en omstreken. Sinds een aantal maanden in Vinkeveen gevestigd. (voorheen Baambrugge) Met een hoop kennis, creativiteit én veel plezier helpen Rem en Dep je aan een nieuwe tattoo. Voor een speciale herinnering of gewoon als extra versiering van je lichaam. Toon Town Tattoo sponsort een waardebon van € 100.-, je mag hier zelf een tattoo voor uitkiezen of als extra aanbetaling voor een hele grote tattoo.

Toon Town Tattoo
Achterbos 45
3645 CA Vinkeveen
Telefoon: 06-34778759/06-55882946
Email: toontowntattoo@gmail.com
Website: www.toontowntattoo.nl
toon Town Tattoo

KAVEL 7:
Misschien is het nog wat vroeg in het jaar maar er is al contact gelegd met de Goedheiligman uit Spanje. Hij heeft ons beloofd om een aantal gezinnen te verblijden met zijn bezoek. Zwarte Piet is daar uiteraard bij aanwezig. Biedt dus op een van de 5 huisbezoeken van een half uur.

Sinterklaas
Casa da Vino 47
13666 Madrid
Email: www.sinterklaas.com
Bert & Wiebe

KAVEL 8:
Snackbar van Schaick, wie kent deze niet? AL jaar en dag op het vertrouwde plekje van Abcoude aan het Raadhuisplein. Voor een overheerlijk patatje of een bereklauw ben je aan het juiste adres. Ronnie Weber, eigenaar van Snackbar van Schaick stelt een snack arrangement beschikbaar voor het hele gezin t.w.v. € 40.-. Dus geen zin om te koken en genieten van al het lekkers wat de snackbar te bieden heeft? Bied op deze kavel.

Snackbar van Schaick
Raadhuisplein 7
1391 CV Abcoude
Tel: 0294-283760
Logo Snackbar Van Schaick (adres)

KAVEL: 9
Wie heeft er nou niet gedacht….. Ik kan best goed zingen?? Voor de Stichting Dolphins for Davey geeft Bert Simhoffer een zangclinic.
Niet alleen is Bert een begenadigd zanger en musicalspeler maar hij is ook de voorzitter van de Stichting. Biedt dus op deze geweldige kavel en zing de sterren van de hemel en leer op een proffesionele manier hoe je je stem het beste tot zijn recht kan laten komen.

Bert Simhoffer
P.N. Kruiswijkstraat 26
3634 AZ Loenersloot
Email: bertsimhoffer@zonnet.nl
Website: www.bertsimhoffer.nl
Bert-Simhoffer

KAVEL 10:
Een rijtoer van 2 uur in een authentieke koets door een nader te bepalen omgeving. Jan Brugman biedt zijn authentieke koets, een originele Victoria uit 1908, aan om een rijtoer te maken voor twee personen. Samen wordt overlegd in welke omgeving er gereden wordt. Bijv: een rijtoer langs de Vecht of door de omgeving van Abcoude – Baambrugge. Biedt op deze authentieke rit en laat u verrassen hoe mooi de omgeving is vanuit de koets en ga samen met de koetsier en zijn groom genieten van het vervoer zoals het 80 jaar geleden ging.

Jan Brugman
Baambrugge
Telefoon: 06-22371517
Email: jfc.brugman@kpnmail.nl
papa koets
handschoenen

KAVEL 11:
Zelfs echte kunst wordt er geveild. Een schilderij van van der Made met de naam; samen verder….
Biedt op dit mooie schilderij en de opbrengst gaat volledig, zoals alle andere kavels, naar de stichting Dolphins for Davey.
Dit schilderij is door een particulier aangeleverd.
schilderij 1

KAVEL 12:
Altijd al een fotoshoot willen doen? Nu kan het! MMRB Fotografie, beter bekend als Marco Bakker, sponsort een familie-shoot voor de stichting. In samenspraak met Marco kunnen jullie bepalen waar en wanneer de shoot plaats vindt. Tijdens merendeel van alle activiteiten in Abcoude is Marco betrokken als fotograaf. Gaat het om de schaatsers in actie of tijdens een dansevenement, Marco is aanwezig met zijn camera om de mooiste momenten vast te leggen. Zo maakt hij tijdens de veiling een “fotohoek” waar hij u op uiterst professionele wijze kan fotograferen.

MMRB Fotografie
Zilverschoon 99
1391 XS Abcoude
Tel.nr: 06-53261336
Email: marco@mmrb.nl
Website:www.mmrb.nl
logo2014-website

KAVEL 13:
Een super de luxe behandeling voor uw gezicht van Valmont. Valmont,op basis van celtherapie is een prestigieus Zwitserse merk welke in Nederland verkocht wordt door bijna 100 exclusieve schoonheidsinstituten en spa’s. De behandeling die ter beschikking is gesteld is een innovatieve behandeling voor de rijpe huid met liftende en verstevigende massages waardoor rimpels worden glad gestreken en een direct verstevigend resultaat verkregen wordt. Een sterk hydraterende, gladstrijkende, verfrissende en liftende behandeling. Kortom, een zeer exclusieve behandeling welke een must is voor iedere “ietswat” rijpere huid die na de behandeling als nieuw zal voelen.

Le Salon Huidverzorging a la Carte
Stationstraat 3a
1391 GL ABCOUDE
Tel.nr: 0294-285110
Website: http://www.lesalon-abcoude.nl
Le Salon

KAVEL 14:
Nog in de kleine kinderen of gewoon Disney-fan? Dan hebben wij iets leuks voor u! Een splinternieuwe kapstok uit de serie van Disney met de bekende Tijgertje en Winnie de Poeh.
Disney Winnie kapstok-700x700

KAVEL 15:
Kun je ook zo genieten van een pot met een prachtige Phaleanopsis?? D’Auria sponsort een partij van deze planten. Deze plant wordt in meerdere kleuren gekweekt en heeft een lange levensduur. Een mooie phaleanopsis aanschaffen…. Kom 3 oktober naar de veiling in het Dorpshuis in Baambrugge.

D’Auria
Legmeerdijk 313 (Veilingterrein, Bloemenveiling Aalsmeer)
1431 GB Aalsmeer
Website: www.pianteolandesi.nl
phalaenopsis-plant__0138744_PE298524_S4

KAVEL 16:
Genieten van dagverse producten en prachtig opgemaakte borden. Blij verrast zijn wij met de laatste aanwinst van Abcoude, Restaurant Rechtstreeks. Gebaseerd op en geïnspireerd door dagverse producten biedt restaurant Rechstreeks dagelijks een wisselend menu. Hierdoor kunnen zij u verrassen met kwalitatief hoogstaande gerechten terwijl er tegelijkertijd ook een steentje bijgedragen wordt aan het terugdringen van de voedselverspilling. Tevens is er een ruime keuze uit de tongstrelende wijnen. Een keer heerlijk genieten van al het lekkers wat kok en tevens eigenaar Marcel den Heijer maakt?? Biedt op deze kavel en laat u verrassen hoe intens je kunt genieten van al deze heerlijke gerechten.

Restaurant Rechtstreeks
Amsterdamsestraatweg 1-3
1391 AA Abcoude
Tel.nr: 0294-266350
Email: info@restaurantrechtstreeks.nl
Website: http://www.restaurantrechtstreeks.nl
rechtstreeks-logo

KAVEL 17:
Altijd al een dikke haarbos willen hebben? Nu kun je er op bieden. Christiaan Coiffures biedt een “Refill for your hair” aan. Deze behandeling vult je eigen haardos op door middel van geweven matten die op een speciale manier vast worden gemaakt aan je eigen natuurlijke haar. Met deze Refill kun je gewoon sporten, zwemmen en eigenlijk kun je het beschouwen als je eigen haar. Dus wilt u met de laatste trends meegaan?? Refill for your hair is nu binnen handbereik.

Christiaan Coiffures
Hoogstraat 5
1391 BP Abcoude
Tel.nr: 0294-281286
Email: info@christiaan-coiffures.nl
Website: www.christiaan-coiffures.nl
weave

KAVEL 18:
In een geweldige omgeving wakker worden, de koeien horen loeien en optimaal genieten van alle luxe. Dan bent u bij VIlla Oldenhoff aan het goede adres. Een prachtige locatie voorzien van alle gemakken. Op loopafstand een geweldig restaurant, wat wil je nog meer?
Villa Oldenhoff biedt een overnachting voor 2 personen aan.

Villa Oldenhoff
Voetangelweg 9
1391 HJ Abcoude
Telefoon: Suzanne van Blokland 06-24684399
Telefoon: Han van Blokland 06-54611886
Email: villa@oldenhoff.nl
Website: www.villaoldenhoff.nl
achter_Villa Oldenhoff, mooi

KAVEL 19:
Keurslager Pouw is een begrip in Abcoude. Jarenlang is de slagerij gerund door Gerard en Thea Pouw, sinds afgelopen jaar zwaait Gerwin, hun zoon de scepter en is de zaak grondig verbouwd en gemoderniseerd. Voor een lekkere biefstuk, cordonblue of rib eye moet je bij Keurslagerij Pouw zijn maar de kant en klare maaltijden zijn ook overheerlijk. Voor de veiling van Dolphins for Davey mogen wij een overheerlijke gourmetschotel veilen. Dus wanneer u de bon bewaard zit u goed voor de kerst.

Keurslagerij Pouw Abcoude B.V.
Hoogstraat 19-21
1391 BR Abcoude
Tel: 0294-281224
Website: http://www.pouwabcoude.keurslager.nl
keurslager

KAVEL 20:
Bij Art Collection® International kunt u uw hart ophalen als het gaat om speciale schilderijen en spiegels. Namen als ACI collectie: Wilkinson, Sabine Kleiren en Masterpiece vindt u aan de Hollande kade in Abcoude. Speciaal lijstwerk, een schildersezel, doeken om te schilderen alles kunt u vinden bij Art Collection® International. De gulle gift van een prachtige spiegel voor de veiling wordt dan ook zeer gewaardeerd.

Art Collection® International
Hollandse Kade 32-33
1391 JM Abcoude
Tel: 0294-286666
Email: info@artcollectioninternational.nl
Website: http://www.artcollectioninternational.nl
logo-artcol

Kavel 21:
Een dressuurles op je eigen paard, verzorgpaard of pony. Het is nu mogelijk om van een zeer hoog aanstaand freelance instructeur, professioneel Grand Prix jurylid en meervoudig VVDR (Z-klasse & Lichte tour) kampioen les te krijgen. Ik ben dan ook zeer trots dat Eddy de Wolff van Westerrode voor de veiling een les sponsort. Wie wil er nu niet van deze top instructeur les krijgen. Ga alvast bedenken welke onderdelen je van de dressuur wilt verbeteren en het komt zeker goed tijdens de 1 uur durende les.

Eddy de Wolff van Westerrode
Kerkweg 72
3628 AR Kockengen
Tel: 0346-241209
Website: www.dewolffvanwesterrode.com
Eddy

Kavel 22
Boekhandel Spreij heeft een ruime keuze aan boeken, schoolartikelen maar ook alles op het gebied van kopieerpapier in alle kleuren en diktes. Kaarten, tijdschriften en allerlei leuke pennen en hebbedingetjes voor de scholieren zijn hier te koop. Met vakkundig advies helpen de medewerkers van Boekhandel Spreij u met een tevreden gevoel weer de zaak te verlaten. De hoogste bieder mag bij Boekhandel Spreij kookboeken uitzoeken ter waarde van € 35,00 en een product naar keuze van Potje Toe. Dat zijn overheerlijke biologische sappen, jams, siropen etc.

Boekhandel Spreij
Brugstraat 1-5
1391 GH Abcoude
Tel: 0294-284154
Email: info@boekhandelsprey.nl
Website: http://www.boekhandelsprey.nl
Spreij

KAVEL 23:
Kledingzaak Extasis al jaar en dag het adres om leuke tuniekjes, broeken en accessoires te kopen. De zaak die al vanaf 1981 op dezelfde locatie zit heeft onder andere de merken: Goosecraft, Miss Me jeans en Only. Extasis stelt voor de veiling van Dolphins for Davey een mooie sjaal ter beschikking.

Extasis
Hoogstraat 27
1391 BR Abcoude
Tel: 0294-284589
Email: extasisabcoude@gmail.com
Website: www.extasisabcoude.nl
extasis

KAVEL 24:
Restaurant Jasmijn is een modern chinees restaurant in het pittorske dorp Abcoude. Zij serveren naast de vertrouwde traditionele en indische keuken ook de cantonese en szechuan gerechten op moderne wijze. Naast deze aziatische keuken kunt u uw diner proeven met een goede wijnkaart of maak kennis met één van de heerlijke cocktails. De eigenaren van het restaurant bieden voor de veiling een verrassingsmenu aan, dus pak uw geliefde bij de arm en laat u verrassen door Restaurant Jasmijn.

Restaurant Jasmijn
Kerkplein 3
1391 GJ Abcoude
Tel: 0294-281975
Email: info@restaurantjasmijn.nl
Website: www.restaurantjasmijn.nl
jasmijn, de goede

KAVEL 25:
Al altijd in een auto mee willen rijden zoals ze reden in 1935?? Nu kan het. Voor de veiling wordt er een A Ford met chauffeur ter beschikking gesteld. Wie wil nu niet in zo’n auto een rondrit meerijden?? De A-Ford welke in prive bezit is wordt voor deze gelegenheid flink opgepoetst en het feest kan beginnen voor 3 personen om een mooie, ongeveer 2 uur durende rondrit mee te maken.

Bert Heerooms
Rijksstraatweg 1B
1396 JC Baambrugge
A-Ford, de goede

KAVEL 26:
Abcoude is nog een echte ambachtelijke groenteboer rijk! Dagelijks verse producten, overheerlijke salades en vers gesneden groente en fruit, dit vind u allemaal bij Noort Groente Enzo in de Hoogstraat. Zo maken zij salades voor feesten en partijen en ook voor lief en leed bent u aan het goede adres voor overheerlijke fruitschalen. Voor de veiling van 3 oktober bieden Marcel en Anita Noort een supermooie fruitmand aan inclusief een fles wijn en nootjes.

Noord Groente Enzo
Hoogstraat 17 A
1391 BR Abcoude
Tel: 0294-281221
Twitter: twitter.com/groenteenzo15
Anita Noort

KAVEL 27:
KvD Designs, het adres om een canvasdoek te laten maken. Uiterst professionele ontwerpen worden bij KvD Designs gemaakt en eventueel op canvas afgedrukt. Buiten de canvasdoeken om bewerkt KvD Designs ook foto’s tot glamour pictures en kunt u meerdere portretfoto’s aanleveren welke bewerkt worden alsof u een ware fotoshoot met al deze personen heeft gedaan. Tevens worden er ook handgeschilderde wanddecoraties gemaakt. Voor de veiling van Dolphins for Davey is er een doek geschilderd met een afmeting van 90 x 120 cm.

KvD Designs
Email: info@kvddesigns.nl
Website: www.kvddesigns.nl
KvD_logo
Giraf

KAVEL 28:
IJskiosk La Dolce Vita is het juiste adres voor dagelijks vers en eigen bereidt ijs op originele Italiaanse wijze. U kunt uit meer dan 20 smaken kiezen en alle ijssoorten zijn met de uiterste zorg bereid. Doordat La Dolce Vita half oktober voor het laatst dit seizoen zijn ijs schept stelt eigenaar en enige echt ijsboer Jan Brugman een prachtig Italiaans pakket ter beschikking voor de veiling. In dit pakket zitten alleen originele Italiaanse producten en….. waardebonnen van IJskiosk La Dolce Vita voor het aankomend seizoen.

IJskiosk La Dolce Vita
Standplaats: ’t Marktveld Abcoude
Tel: 06-651109524
Email: info@ijskiosk-ladolcevita.nl
Website: www.ijskiosk-ladolcevita.nl
welcome

KAVEL 29:
Om het maar bij de Italiaanse keuken te houden biedt de beheerder van de Vijf Bogen in Baambrugge een 3 gangen diner aan voor 8 personen.
Dit diner zal bereidt en geserveerd worden in de Vijf Bogen en u kunt zich laten verrassen door de kookkunsten van Frits Benacchio. Meerdere mensen hebben jarenlang van zijn kookkunsten kunnen genieten en zullen dan grif gaan bieden op deze geweldige kavel. Voor fijnproevers….. is dit de kans!

Frits Benacchio
Dorpshuis de Vijf Bogen
Pr. Margrietstraat 10
1396 JX Baambrugge
Tel: 0294-291955 / 293129
Email: reserveren@devijfbogen.nl
Website: www.devijfbogen.nl
eten

KAVEL 30:
Een vertrouwd adres voor je auto? Dat is Garage Petrogas. Al jaar en dag gevestigd in Baambrugge. Rogier van Oostrom, de eigenaaar van Garage Petrogas die samen met zijn vrouw Tamara het bedrijf runt zijn niet alleen het adres voor onderhoud en APK maar hebben ook een ruime keuze aan occasions en accessoires. Ook kunt er benzine tanken en zal u vaak te woord worden gestaan door Gerty, het is en blijft een familiebedrijf.
Voor de veiling sponsort Garage Petrogas een kleine beurt incl APK. Wanneer er uit de APK onkosten komen moeten die uiteraard worden betaald.

Garage Petrogas
Rijksstraatweg 36
1396 JM Baambrugge
Tel: 0294-291395
Email: info@garagepetrogas.nl
Website: www.garagepetrogas.nl
Petrogas

KAVEL 31:
Restaurant Jess is een vernieuwend bedrijf wat vaak leuke aanbiedingen heeft. Zo kunt u genieten van onbeperkt gamba’s eten. Wanneer het Wild seizoen van start gaat speelt Restaurant Jess daar flink op in. Zo stelt eigenaresse Jessica Vis samen met haar team maandelijks een menu op welke ook op de website vermeld staat. Restaurant Jess biedt volop mogelijkheden voor uw vergaderingen. U krijgt het gehele restaurant tot uw beschikking.Tevens beschikken zij over wifi, computer, projector/beamer, flip-over, white board en geluidsapparatuur. Voor 3 oktober stelt Restaurant Jess een High Cheese ter beschikking voor 2 personen op 26 oktober, u kunt gennieten van heerlijke ambachtelijke kazen met bijpassende wijnen.

Restaurant Jess
Koppeldijk 1
1391 CW Abcoude
Tel: 0294-284353
Email: info@restaurantjess.nl
Website: www.restaurantjess.nl
Restaurant Jess

KAVEL 32:
Op zoek naar een leuk cadeau, een prachtig sieraad, serviesgoed of verzilverd tafelgerei? Dan moet u bij de Woelmuis zijn. Hier vind een ieder wat wils, van kroonluchter tot champagnekoeler, van ouderwetse tasjes tot tafellinnen. Het is allemaal te vinden in de antiek en brocante winkel van Marianne. Een winkel waar je niet binnnen 5 minuten klaar bent, heerlijke snuisterijen en een geweldige collectie aan zilveren soepterrine’s, lepeltjes, eierdoppen en zeer bijzondere uit zilver vervaardigde suiker en melk stelletjes. Kortom, een winkel om echt te bezoeken en iemand te verrassen met een sieraad welke ontworpen en in eigen atelier is gemaakt. De Woelmuis stelt een prachtige, zwaar verzilverd dienblad ter beschikking welke stamt uit 1945 a 1950.

De Woelmuis
Dorpsstraat 1
1396 KG Baambrugge
Tel: 0294-293023
Email: info@dewoelmuis.nl
Website: www.dewoelmuis.nl
Afbeelding2woelmuis

KAVEL 33:
In Baambrugge is er een café-restaurant waar je absoluut niet omheen kunt!! Café-restaurant De Punt, een iedereen van elke leeftijd is er wel eens of meerdere keren geweest. Het is echt een begrip in t dorp. Voor een kop koffie, lunchen, pannekoeken eten of een heerlijk diner, bij de Punt kan het allemaal. Tijdens de WK wordt het café-restaurant omgetoverd tot een waar voetbalpaleis waar een ieder onder het genot van een drankje de feestpret kan meemaken. Niets is te gek in de Punt, een heerlijk no nonsense restaurant waar je super kunt eten en de bediening altijd prettig is. Voor Dolphins for Davey sponsort Willem Bernhart, eigenaar van Café-restaurant De Punt een diner voor twee. Een tip….Kies eens de Hotplate!!

Cafe-Restaurant de Punt
Rijksstraatweg 12-14
1396 JM Baambrugge
Tel: 0294-291292
Website: www.cafedepunt.com
de punt

KAVEL 34:
Albert Heijn, de supermarkt in Abcoude. Dagelijks verse producten en alles wat wils…. kunt u vinden in de winkel waar Dominique Odijk de scepter zwaait. De winkel waar je iedere avond tot 20.00 je boodschappen kunt doen en op vrijdag zelfs tot 21.00 uur. Het personeel je op allerlei manieren wilt helpen en je vriendelijk te woord staat. Dat is Albert Heijn, vestiging Abcoude. Albert Heijn sponsort voor €100.- aan bonnen waarmee u de wekelijkse boodschappen kunt doen maar ook een kaart kunt kopen voor de Apple-store of Itunes. En met de altijd geldende bonuskaart kunt u een hoop besparen.

Albert Heijn
Dokter van Doornplein 2
1391 LT Abcoude
Tel: 0294-287052
Website: www.ah.nl
albert heijn logo

KAVEL 35:
Autorijschool Ton de Haan, al bijna 25 jaar een begrip in de regio!!! Ruime ervaring, goede begeleiding van een vaste instructeur en hoog niveau, dat zijn de steekwoorden van deze autorijschool. De rijschool die niet alleen autorijles geeft maar ook caravantraining heeft en een slipcursus. Ook voor theorie lessen (online) voor de brommer en de auto kunt u bij Autorijschool Ton de Haan terecht. Ton, eigenaar van de rijschool stelt een autorijles van 1.5 uur beschikbaar.

Autorijschool Ton de Haan
Dotter 21
1391 SK Abcoude
Tel: 0294-286521
Mobiel: 06-22413815
E-mail: info@tondehaan.nl
Website: www.tondehaan.nl
Ton de Haan

KAVEL 36:
Luxe Brood- en Banketbakkerij Both, al sinds jaar en dag een familiebedrijf in hart en nieren welke al ruim 40 jaar in handen is van de familie Both. Vader Both nam het bedrijf over in 1968 en al snel kwamen de zoons het bedrijf versterken. Leo en Cor Both bakken dagelijks op ambachtelijke wijze een breed assortiment aan vers brood, broodjes, taarten en gebak. Met een winkel in Abcoude en één in Loenen aan de Vecht bedienen zij dagelijks vele klanten.
Daarnaast bezorgen zij de specialiteiten graag bij u aan huis of bij uw bedrijf. Wij bezorgen in Abcoude, Baambrugge, Loenen a/d Vecht en in een groot gedeelte van Amsterdam Zuid-Oost. Voor de stichting doneert Banketbakkerij Both voor 4 personen een workshop Kerststol maken. Dus wilt u een kijkje in de keuken van de meester doen…. Biedt dan op deze kavel.

Luxe Brood- en Banketbakkerij Both
Kerkplein 4
1391 GJ Abcoude
Tel: 0294-281336
Fax: 0294-285029
Email: info(at)bakkerijboth.nl
Website: www.bakkerijboth.nl
both

KAVEL 37:
Koffie drinken, krantje lezen, lunchen met zakelijke relaties, borrelen met collega’s, ontmoetingen met dorpsgenoten, samenkomen met je club, genieten van de buitenlucht op het grote terras, een vorkje prikken met je geliefde, dat doe je bij de Eendracht in Abcoude. Heerlijk genieten van alle rumeur wat het dorp met zich meebrengt, heerlijk eten en een super leuke bediening….
Van dit gezellige restaurant kreeg de stichting een bon voor een Diner voor twee ter beschikking.

Cafe- Restaurant De Eendracht
Hoogstraat 37
1391 BR Abcoude
Tel.nr: 0294-287211
Email: info@deeendracht-abcoude.nl
Website: www.deeendracht-abcoude.nl
eendracht

KAVEL 38:
In Abcoude is er een lingeriezaak waar de mannen zouden staan te watertanden…. Het adres voor luxe lingerie, herenondergoed, corrigeerend ondergoed, badmode en nachtkleding. Bij Vendetta Lingerie vind u het allemaal. Vendette verkoopt ondermeer de merken: Huit, Triumph, Prima Donna, Marie Jo en vele andere merken waar met alle zorg door eigenaresse Monique samen met de klant gekeken welke lingerie het beste aansluit bij je de figuur en wensen. Vendetta Lingerie sponsort twee items. Wij veilen dan ook een set herenboxers van het merk Sloggi en een damesslip met top ook van het merk Sloggi en een bh van het merk Triump (maat B 75)
Ook stelt zij een waardebon van €150.- ter beschikking.

Vendetta Lingerie
Stationsstraat 6
1391 GN Abcoude
Tel: 0294-281402
E-mail: vendettalingerie@kpnmail.nl
Vendetta lingerie

Kavel 39:
Bij Dubbel en dwars kun je voor de allerlaatste modetrends altijd terecht. Met de merken zoals Maison Scotch, Expresso, Summum, Dante 6 en vele andere is de zaak van Ilonka een altijd vernieuwend beeld. Ook verkoopt zij een groot aantal merken luxe schoenen en laarzen en is er ook bij iedere outfit een bijpassende armband of sjaal te koop. Kortom: Dubbel en Dwars een top adres voor top kleding.
Voor de veiling sponsort Dubbel en Dwars een FAB portemonnee.

Dubbel en Dwars
Hoogstraat 1
1391 BP Abcoude
Tel: 0294-282581
Dubbel&Dwars

KAVEL 40:
Vele onder ons hebben afgelopen jaar met spanning gekeken naar het Eurovisie Songfestival. En wat ieders wildste droom niet voor mogelijk hield kwam uit!!!! Ilse de Lange met haar Common Limits behaalde de 2e prijs. Nederland was buiten zinnen.
Deze zangerers heeft voor de stichting 3 cd’s ter beschikking gesteld welke door haar zelf zijn gesigneerd. Dus wil je in het bezit komen van een gesigneerde CD van Ilse de Lange, After the Hurricane…. Bied dan op een van de cd’s van deze geweldige kavel.

RCA records
RCA

KAVEL 41:
Voor cadeautjes groot of klein, dan moet je bij Stijl7tien zijn. Een super leuke winkel met allerlei leuke cadeaus. Van luxe bestek, een tas, portemonnees, exclusieve ovenschalen tot prachtige meubels, kasten en stijlvolle tafels. Kortom, een verrijking voor het dorp Abcoude. Marga, eigenaresse van Stijl7tien is altijd op zoek naar leuke spulletjes voor in de winkel en tevens steunt zij de stichting om de armbandjes die door de stichting gemaakt worden te verkopen. Voor de veiling stelt STIJL7TIEN een suede tas ter beschikking.

STIJL7TIEN
Hoogstraat 17
1391 BR Abcoude
Tel: 0294-281156
Website: www.stijl7tien.nl
logo_stijl7tien

KAVEL 42:
Al ruim 20 jaar biedt lingeriespeciaalzaak Bonne Nuit een zeer uitgebreide collectie lingerie aan van de betere merken. Van comfortabel, sportief tot chique of frivool. Alles met een groot draagcomfort en perfecte pasvorm, waarbij de kwaliteit en schoonheid niet uit het oog wordt verloren.
Voor stichting Dolphins for Davey, biedt eigenaresse Lilian een waardebon van € 100.- ter beschikking.

Bonne Nuit
Hofland 16
3641 GE Mijdrecht
Tel: 0297-255610
E-mail: info@bonnenuit.nl
Website: www.bonnenuit.nl
Bonne nuit

KAVEL 43:
We zullen het allemaal herkennen…. Bergen kleding op een stoel. Dat is nu verleden tijd! Met deze dressboy hangt u eenvoudig de kleding op welke nog gedragen kan worden. Nog nieuwe in doos is deze kavel aangeboden door een particulier.
dressboy lig

KAVEL 44:
Welke jongen droomt er nou niet dat hij piloot wil worden?? Het is nu mogelijk om een waar vliegtuig te besturen. Tot uw beschikking staat de Boeing 737-800 full flight simulator, waarin een van de piloten van Simcenter u en uw vrienden, familie of collega’s ‘leert vliegen’ en leert omgaan met verrassende situaties. Heeft u altijd al eens uw favoriete vakantiebestemming willen aandoen, maar dan als piloot van een Boeing 737? Dan is dit je kans…..

Simcenter Lelystad
Arendweg 37
8218 PE Lelystad
Tel: 0320-288030
E-mail: info@simcenter.nl
Website: www.simcenter.nl
Simcenter_Logo_CMYK_jpg

KAVEL 45:
Wanneer u nieuwe meubels nodig heeft… Dan mag u een bezoek aan Aardeko zeker niet overslaan. De collectie van Aardeko Home & Decoration is met zorg samengesteld. Internationaal permanent op zoek naar praktische, hoogwaardige en sfeervolle meubelen? Daar staat Aardeko voor! Een collectie die aansluit bij de woonwensen van vandaag. Prachtige banken, loveseats, tafels in alle maten en vormen, side-tables en de enorme collectie stoelen. Tevens kunt u uw bank op maat laten maken en in de desbewenste kleur en stof. Kortom: een adres om te likkebaarden!
Voor de veiling van 3 oktober wordt er een prachtige bank (ruime 1.5 zits) ter beschikking gesteld in de kleur taupe/grijs. Een sieraad voor in uw huis.

Aardeko
Rendementsweg 31
3641 SK Mijdrecht
Tel: 0297-591552
E-mail: info@aardeko.com
Website: www.aardeko.com
bankje 2

KAVEL 46:
Een ware metamorfose!!!! Kijk eens wat vaker in de spiegel van de kapper was jarenlang de slogan, maar wanneer je op deze kavel biedt mag je in de spiegel kijken bij Christiaan Coiffures. Het team zal zorgdragen voor een metamorfose en een look waar je de weerga niet van kent! Samen met Jamie Joelle zullen zij een zeer exclusieve kavel aanbieden. Jamie Joelle stelt een outfit van het merk Geisha ter beschikking en het plaatje is dan rond wanneer u met uw “nieuwe kapsel” gecreeerd door Christiaan Coiffures en uw nieuwe outfit van Jamie Joelle de deur uitgaat. Dames, opletten, dit is een super arrangement.

Christiaan Coiffures
Hoogstraat 5
1391 BP Abcoude
Tel.nr: 0294-281286
Email: info@christiaan-coiffures.nl
Website: www.christiaan-coiffures.nl

Jamie & Joelle
Stationsstraat 3
1391 GL Abcoude
Tel.nr: 0294-286586
Email: info@jamiejoelle.nl
Website: www.jamiejoelle.nl
metamorfose

KAVEL 47:
Met een optreden van Robert Leroy ben je verzekerd van een geweldige, gezellige avond die super swingend wordt. We zijn dan ook heel erg blij dat we een huisconcert van Robert mogen veilen. Heeft u iets te vieren, een verjaardag, een trouwdag of gewoon zin in een gezellige avond. Robert Leroy komt u avond onvergetlijk maken. Tijdens de veiling kunt u al genieten van zijn optreden maar hoe speciaal is het als hij bij u thuis, in de huiskamer, een prive-concert verzorgt.

Robert Leroy
Email: info@robertleroy.nl
Website: www.robertleroy.nl
Robert Leroy 9514

KAVEL 48:
Iedereen kent hem… Jan Taminiau! De couterier die het postzak-jasje maakte voor de toenmalige Prinses Maxima. Ook maakte hij de trouwjurk voor Koningin Maxima. Wat een prachtige creatie. Een van de vaste couturiers van Koningin Maxima maakt voor de stiching Dolphins for Davey een creatie uit eigen atelier. Wat het gaat worden blijft nog even geheim. Maar blij worden we er zeker van.

Jan Taminiau
Rijksstraatweg 117 D
1396 JJ Baambrugge
Tel: 0294 291588
Email: atelier@jantaminiau.com
Website: www.jantaminiau.com
Jan Taminiau

KAVEL 49:
Bijna niet onder woorden te brengen…. Zo ongelofelijk trots zijn wij. Voor de veiling heeft niemand minder dan Peter Klashorst, kunstschilder, fotograaf en beelden kunstenaar, een prachtig doek geschilderd. Dit geweldige schilderij doneert hij en u kunt er op bieden…. Dus wilt een u investering voor de toekomst?? Vergeet dan niet te bieden op deze kavel. Dit schilderij, wat gespannen is door Art International is van zeer exclusieve waarde.

Peter Klashorst
Tel: (+66) 89 799 22 74
Email: peter@peter-klashorst.com
Website: www.peter-klashorst.com
peter klashorst
art 4 all

Kavel 50:
Om de buitenreclame in de Gemeente de Ronde Venen te proffesionaliseren en een ordentelijk straatbeeld te creeeren heeft de Gemeente De Ronde Venen de samenwerking gezocht met een proffesioneel bedrijf dat dit voor hen in orde maakt. Ook was het nodig de wildgroei van de kartonnen borden rondom de lantaarnpalen in te dammen. Het zelfstandig plaatsen van reclame is niet langer toegestaan.
In de gemeente de Ronde Venen zijn sinds april 2014, 20 dubbelzijdige display’s op A0 formaat geplaatst. In Abcoude is daarnaast een afzonderlijke serie van 5 borden beschikbaar.Wanneer u uw bedrijf in de regio in de spotlight wilt zetten, schroom dan niet om op deze kavel te bieden. Event Support Holland sponsort voor dit doel een “rondje Ronde Venen” ter waarde van Euro 595,00. Dit houdt in dat u op 20 toplocaties in de Ronde Venen kan adverteren. De kracht van reclame zit hem in de herhaling. Een rondje Ronde Venen voor 1 week kost stukken minder dan een pagina advertentie in een van de lokale kranten. De aandacht voor uw boodschap is echter meerdere malen groter.
U verkrijgt op deze manier attentiewaarde van alle woon-werk verkeer, passanten en inwoners van de volgende plaatsen. In Wilnis 3x, 9 x in Mijdrecht, 1 x in de Hoef, 4 x in Vinkeveen en 3 x in Abcoude. Uiteraard kan Event Support Holland ook uw opmaak en drukwerk organiseren. Deze kosten zijn niet inbegrepen in dit kavel.

Event Support Holland
Pompmolenlaan 31
3447 GK Woerden
Tel: 0348-689362
Email: info@eventsupportholland.nl
Website: www.eventsupportholland.nl
image001

Kavel 51:
Ladies of Soul….. Een daverend succes was het afgelopen februari in Ziggo Dome. De dames Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy dulfer zullen 14 en 15 februari 2015 weer te zien en te horen zijn en er weer een muziekspektakel van maken. Wil jij samen met je vriendin, geliefde of zus naar dit concert en tevens een meet and greet met deze dames…. Biedt dan op deze kavel.

Ladies of Soul
15 – 15 februari 2015
Ziggo Dome
ladies of soul 1

KAVEL 52:
Tevens sponsort Ziggo Dome een tweetal concertkaarten welke je zelf mag invullen. Dus wil je naar Armin van Buuren, Afrojack of Leny Kravitz??
Dan moet je zorgen dat je deze kavel in handen krijgt.

Ziggo Dome
De Passage 100
1101 AZ Amsterdam
Tel: 020-3125656/ 0900-2353663
E-mail: info@ziggodome.nl
Website: www.ziggodome.nl
ZiggoDome_logo

KAVEL 53:
Een geweldige kavel voor voetballiefhebbers…. Een gesigneerd EK shirt van Robin van Persie met alle handtekeningen van de speler van het Nederlands elftal. Die zal een hele prominente plek innemen in je huis of de op de voetbalclub. Dus kom allemaal en biedt op deze super kavel.

robin-van-persie

KAVEL 54
En we zijn nog niet klaar voor de voetballiefhebbers want dit is een kavel…. Niet te geloven, twee retour tickets gesponsord door Transavia naar Istanbul. Een wedstrijd bijwonen van Fenerbahçe in de skybox van Dirk Kuyt. Na de wedstrijd een meet and greet met deze geweldige speler die zo schitterde in het Nederlands Elftal afgelopen jaar.

Transavia
Piet Guilonardweg 15, gebouw TransPort
1117 EE Schiphol Airport
Tel: 020-6046555
Website: www.transavia.com
logo Transavia
dirk-kuyt-fenerbahcede

KAVEL 55
Of alle jongens (en meisjes) dromen nog niet zijn vervuld biedt Porsche Centrum Leusden een weekend Porsche 911 rijden aan!!!
Dus ben je voornemens te trouwen of wil je een weekend de blits maken, bied dan op deze kavel.

Porsche Centrum Leusden
Zuiderinslag 8
3833 BP Leusden
Tel: 033-4949911
Website: www.porschecentrumleusden.nl
PCL (77 of 81)

PorscheCentrumLeusden (11)

Tussenkavel:
Wat is er nu heerlijker dan een dag vol verwennerij, waarbij je zelf de hoofdrol speelt? Wil je graag weten wat bij je past of wat je mooier maakt? Neem dan plaats in een stoel bij kapsalon Caroline aan de Brugstraat in Abcoude en laat je onder het genot van een kopje thee of koffie, Caroline haar gang gaan. Zelfverzekerd en als herboren verlaat je de salon, je dag kan niet meer stuk! Een complete metamorfose, de behandeling bestaat uit: kleuren, treatment, knippen, wassen en uitgebreid fohnen of stijlen.

Kapsalon Caroline
Brugstraat 7
1391 GH Abcoude
Tel: 0294-284714
Email: info@haarmodecaroline.nl
Website: www.haarmodecaroline.nl
Caroline